Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Vegas Live Stage | Σταμάτης Γονιδης, Ζαφείρης Μελας

    Από την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, το Vegas Live Stage επιστρέφει δυναμικά στη διασκέδαση της Αθήνας με μία σειρά από εμφανίσεις που, αναμφίβολα, θα ξεχωρίσουν. Σταμάτης Γονίδης και Ζαφείρης Μελάς θα είναι οι δύο πρωταγωνιστές του φετινού σχήματος του νυχτερινού κέντρου και το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει κύμα ενθουσιασμού στο κοινό τους.

    Οι δύο λαϊκοί ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους για πρώτη φορά και θα γίνουν το απόλυτο talk of the town για τα μπουζούκια τον χειμώνα 2023. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνει ο Νίκος Δούρος, καθώς και μία γυναικεία φωνή που ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει επίσημα. Το σχήμα θα είναι κοντά στο κοινό της Αθήνας, από την οδό Πέτρου Ράλλη και τον Ταύρο, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο και θα μας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα που θα κάνει, και πάλι, το Vegas Live Stage να γίνει το απόλυτο hot spot διασκέδασης στην πόλη.

    Το νυχτερινό κέντρο άνοιξε τις πόρτες του στην Αθήνα μόλις πέρσι και έκτοτε δεν έχει σταματήσει να κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού με τα σχήματα που φιλοξενεί στη σκηνή του. Την αρχή έκαναν ο Γιώργος Βελίσσαρης με τη Χαρά Βέρρα, τον Πέτρο Ίμβριο και τη Σοφία Δανέζη. Το σχήμα αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και στη συνέχεια της σκυτάλη του προγράμματος παρέλαβε ο Ζαφείρης Μελάς μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και τον Βασίλη Τερλέγκα. Οι τρεις καλλιτέχνες έφεραν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση με ένα πρόγραμμα που μονοπωλούσε το ενδιαφέρον στην πόλη κάθε εβδομάδα. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το Vegas Live Stage αποτέλεσε το απόλυτο talk of the town της πόλης, με το κοινό να συρρέει για να παρακολουθήσει το σχήμα – ανάμεσα σε αυτό πολλές φορές ήταν και πολλές επώνυμες παρουσίες.

    Ύστερα από δύο επιτυχημένα σχήματα στην πίστα του, που το καθιέρωσαν πλέον ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς λαϊκής διασκέδασης στην Αθήνα, το Vegas Live Stage επιστρέφει με μία νέα, τρίτη σειρά εμφανίσεων που θα είναι εξίσου δυναμική. Για δεύτερη φορά στην πίστα του, ο Ζαφείρης Μελάς θα βρίσκεται στο τιμόνι του προγράμματος, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, και μαζί θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα απογειώσει και πάλι το νυχτερινό κέντρο.

    Κάθε εβδομάδα, ο προορισμός της διασκέδασης, από τον Οκτώβριο και για το υπόλοιπο της σεζόν που έρχεται, θα είναι ένας και μόνο: το Vegas Live Stage και η μοναδική μουσική σύμπραξη του Ζαφείρη Μελά με τον Σταμάτη Γονίδη. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την μεγάλη πρεμιέρα που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ