Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
More

    Βενεζουέλα: Μυστηριώδες μαύρο δαχτυλίδι εμφανίστηκε στον ουρανό και οι θεωρίες συνωμοσίας οργίασαν

    Ένας εντυπωσιακό αλλά και μυστηριώδη μαύρο δαχτυλίδι εμφανίστηκε στον ουρανό της Βαλένθια, στην Βενεζουέλα και οι συνωμοσιολόγοι δεν έχασαν χρόνο λέγοντας πως πρόκειται για «UFO».

    Στο βίντεο, που τράβηξαν δύο φίλοι και έχει γίνει viral, φαίνεται ένας σκοτεινός, κυκλικός σχηματισμός να αιωρείται ανάμεσα στα σύννεφα.

    «Ένας ιπτάμενος δίσκος», ακούγεται να λέει ο ένας από τους δύο νεαρούς άνδρες, που αντίκρυσαν το απίστευτο αυτό θέαμα, καθώς ταξίδευαν με το αυτοκίνητο.

    Στη συνέχεια, δείχνει την ώρα: «Αδερφέ, κοίτα εδώ: 4:54 μ.μ. στις 17 Ιουνίου 2024. Κοίτα τι είναι εδώ στον ουρανό στη Βαλένθια, στο Καραμπόμπο».

    «Είναι ένα UFO που μισθώθηκε για να ψάξει αυτούς που θα φύγουν στις 28 Ιουλίου»

    Παρόλο που οι αρχές της Βενεζουέλας δεν έχουν προβεί σε δημόσιες δηλώσεις, ο μετεωρολόγος Λουίς Βάργκας απέκλεισε την πιθανότητα θέασης UFO.

    “Θα μπορούσε να είναι καπνός ή ένας μαύρος δακτύλιος που εμφανίζεται μετά από έκρηξη σε βιομηχανική καμινάδα ή κάτι παρόμοιο”, εξήγησε.

    Επίσης, επεσήμανε ότι ο κυκλικός σχηματισμός μπορεί να προήλθε από ηφαίστειο. Όπως εξήγησε: «Τα δαχτυλία αυτά είναι συνηθισμένα σε ηφαιστειακές δραστηριότητες και είναι γνωστά ως δακτύλιοι νέφους».

    «Βροχή» τα σχόλια στα social media

    Η εμφάνιση του «UFO» έχει προκαλέσει ευρεία ίντριγκα και εικασίες. Το περίεργο σχήμα του δακτυλίου και η απόκοσμη παρουσία του στον ουρανό έχουν οδηγήσει σε πολλές θεωρίες τους χρήστες του διαδικτύου, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που κάνουν χιούμορ.

    Ένας χρήστης στο X συνέδεσε το περίεργο σχήμα με στρατιωτικές ασκήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε στρατόπεδο ενόψει του εορτασμού της μάχης του Καραμπόμπο.

    Ένας άλλος έκανε πλάκα γράφοντας «ήμουν εγώ που κάπνιζα ένα πούρο και άρχισα να κάνω σχέδια με τον καπνό».

    Ένας τρίτος έγραψε ότι το «UFO» έφτασε πριν από τις προεδρικές εκλογές του επόμενου μήνα για την απομάκρυνση του προέδρου Νικολάς Μαδούρο και του καθεστώτος του.

    «Είναι ένα UFO που μισθώθηκε για να ψάξει αυτούς που θα φύγουν στις 28 Ιουλίου», συμφώνησε ένας ακόμη χρήστης.

    Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ