Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Βγάλτε τα χαρτομάντηλα για το νέο τρέιλερ του «Ντάμπο»

    Βγάλτε τα χαρτομάντηλα για το νέο τρέιλερ του «Ντάμπο»

    Ο «σκοτεινός» Τιμ Μπάρτον μάς δείχνει την τρυφερή του πλευρά.

    Ο «σκοτεινός» Τιμ Μπάρτον επιλέγει να μας δείξει την πιο τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα και του έργου του όπως αντιλαμβάνεται κανείς παρακολουθώντας το συγκινητικό, νέο βίντεο του «Ντάμπο».

    Η live-action ταινία του Μπάρτον θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Μαρτίου 2019 και καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας χαρτομάντιλα όταν θα πάτε να την παρακολουθήσετε.

    Από το νέο τρέιλερ του φιλμ καταλαβαίνουμε ότι ο σκηνοθέτης παραμένει πιστός στην αρχική ιστορία του αξιαγάπητου μικρού ελέφαντα, τον οποίο αναγκάζουν να αποχωριστεί τη μητέρα του, τον βάφουν σαν κλόουν και τον βάζουν να κάνει διάφορα νούμερα στο τσίρκο.

    Εκεί το γλυκό ελεφαντάκι ανακαλύπτει ότι τα υπερμεγέθη αυτιά που έχει του δίνουν τη μοναδική ικανότητα να πετάει και του δίνουν το εισιτήριο για την Dreamland με τα σκοτεινά μυστικά.

    Καθώς το ριμέικ της κλασικής ιστορίας κινουμένων σχεδίων της Disney εστιάζει περισσότερο στα ανθρώπινα πρόσωπα, από το τρέιλερ παρελαύνουν και όλοι οι γνωστοί σταρ που συμμετέχουν σε αυτό: Κόλιν Φάρλ, Ντάνι Ντεβίτο, Μάικλ Κέιν, Εύα Γκριν. Προσθέτοντας παράλληλα και κάποιους νέους χαρακτήρες στην ταινία, ο Μπάρτον πρόκειται εστιάσει τόσο στις ιστορίες των καλλιτεχνών του τσίρκου κάτω από τη σκηνή όσο και στην εκμετάλλευση των ζώων που χρησιμοποιούνται στο τσίρκο.

    Βγάλτε τα χαρτομάντηλα για το νέο τρέιλερ του «Ντάμπο»

    Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες λίγους μήνες πριν τα 78α «γενέθλια» του Ντάμπο, ωστόσο μέσα στο 2019 αναμένουμε ακόμα από την Disney τα live-action φιλμ «Αλαντίν» και «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», ενώ μέσα στο 2020 θα απολαύσουμε τη «Μουλάν», αλλά και το σίκουελ του «Μαλέφισεντ».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ