Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με το που με είδε, έβγαλε κατευθείαν μια σύριγγα

    Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που της είχε συμβεί με έναν κλέφτη.

    Σχετικά με την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είπε: «Εγώ πιστεύω σε οποιαδήποτε γιορτή ενεργοποιεί τα ωραία συναισθήματα των ανθρώπων. Δεν πιστεύω βέβαια στον Άγιο Βαλεντίνο, πιστεύω στις αφορμές που δίνει όμως για εκφράσεις».

    Στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω εμμονικούς θαυμαστές. Κάποιοι μου στέλνουν mail κάθε μέρα, με ωραίες ευχές όμως, πολύ τρυφερές και γλυκές. Έχω ανθρώπους που με παίρνουν από απόκρυψη, έχουν βρει το νούμερό μου».

    «Βέβαια, έχει συμβεί και κάτι έξω από το σπίτι μου στη Θεσσαλονίκη, που με περίμενε κάποιος. Το διαχειρίστηκα με ηρεμία και ψυχραιμία. Δεν τον πήγα στην αστυνομία», εξήγησε.

    Ακόμα, πρόσθεσε: «Εδώ δεν πήγα τον κλέφτη που μου πήρε το κινητό από το χέρι και τον έπιασα μετά. Εγώ τον κυνήγησα! Για κακή του τύχη, ήμουν εγώ το θύμα, που ήμουν αθλήτρια της ταχύτητας. Που έπεσε και ο ανθρωπάκος!

    Έβρεχε εκείνη τη μέρα και φορούσα και τακούνια, αλλά τον πρόλαβα. Με το που με βλέπει, έβγαλε κατευθείαν μια σύριγγα. Αλλά εγώ το πήρα το κινητό από τα χέρια του και έφυγα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ