Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Βίκυ και Μαίρη θέλουν να διώξουν τον Απόστολο – Τι θα δούμε σήμερα

    Τα πάνω – κάτω έχει φέρει φέτος το Survivor, με τους Τίγρεις και τους Αετούς να αντιμετωπίζουν την μία έκπληξη μετά την άλλη.

    Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor (24.09.2024) οι Πράσινοι σημείωσαν μία σημαντική νίκη και επέλεξαν να φέρουν στην ομάδα τους την αδελφή της Βίκυς, τη Μαίρη Πετεινάρη.

    Οι δύο αδελφές ενωμένες πλέον, καταστρώνουν μαζί τη στρατηγική τους η οποία όπως φαίνεται εστιάζει στον εξοστρακισμό του Απόστολου.

    Ο Βλαδίμηρος από την άλλη πλευρά ήταν η επιλογή της Κίτρινης ομάδας που υποχρεώθηκε να επιλέξει ανάμεσα στους δύο άνδρες.

    Οι «Άλλοι» απαρτίζονται πλέον από τρία άτομα και απόψε Τίγρεις και Αετοί αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν το δικαίωμα της πρώτης επιλογής. Ποιος θα πάρει τη νίκη και ποιο θα είναι το πρόσωπο από τους «Άλλους» που θα βρεθεί ξαφνικά εκτός Survivor;

    Βίκυ και Μαίρη θέλουν να διώξουν τον Απόστολο – Τι θα δούμε σήμεραΒίκυ και Μαίρη θέλουν να διώξουν τον Απόστολο – Τι θα δούμε σήμεραΒίκυ και Μαίρη θέλουν να διώξουν τον Απόστολο – Τι θα δούμε σήμεραΗ Γεσθημανή κάνει μία ανακοίνωση που βυθίζει στη θλίψη τους Survivors…

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ