Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Βίντεο: Άνδρας με σπασμένο πόδι οδηγεί μηχανάκι σε πολυσύχναστο δρόμο της Αθήνας – Με το ένα χέρι κρατάει την… πατερίτσα

    Ένα πρωτοφανές βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας αποτυπώνοντας σε μερικά δευτερόλεπτα την τραγελαφική κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αττικής.

    Όπως μετέδωσε το MEGA, ένας άνδρας βρέθηκε να οδηγεί το μηχανάκι του μέρα – μεσημέρι, κάπου στον Ταύρο. Έως εδώ όλα καλά, μόνο που ο οδηγός της μηχανής είχε σπασμένο πόδι, το οποίο είχε στον γύψο, ενώ με το ένα χέρι κράταγε το τιμόνι και με το άλλο την πατερίτσα του.

    Φοράει… κράνος

    Από τη μια γίνεται κατανοητή η πιθανή ανάγκη στην οποία βρέθηκε ο άνθρωπος για να μπει στη διαδικασία να οδηγήσει σε αυτή την κατάσταση. Από την άλλη, όμως, εκτός του ότι ο ίδιος κινδυνεύει οδηγώντας στην κατάσταση αυτή, πιθανώς θέτει και τις ζωές άλλων σε κίνδυνο.

    Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται στο σχετικό βίντεο, ο δικυκλιστής κινείται στην άκρη του δρόμου, όμως και πάλι φαίνονται αυτοκίνητα να βγαίνουν από τα δεξιά του, χωρίς να ξέρει κανείς τον βαθμό ετοιμότητας και επάρκειας των αντανακλαστικών του.

    Το… παρήγορο της υπόθεσης είναι ότι τουλάχιστον φοράει το κράνος του.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ