Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Δημήτριο – Νεκρός o 22χρονος οδηγός της μηχανής

    Βίντεο – ντοκουμέντο που κόβει την ανάσα από το τραγικό τροχαίο που συνέβη στον Άγιο Δημήτριο με θύμα έναν 22χρονο οδηγό μηχανής φέρνει στη δημοσιότητα του MEGA.

    Στο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται η μηχανή να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην λεωφόρο Αγίου Δημητρίου. Ξαφνικά στη συμβολή με τον οδό Βάλτου, ένα κόκκινο αυτοκίνητο φαίνεται να κόβει την πορεία στη μηχανή, με τον οδηγό της να πατάει το φρένο.

    Σύμφωνα με το MEGA, το κόκκινο αυτοκίνητο φέρεται να έχει παραβιάσει στοπ. Λόγω της μεγάλης ταχύτητας που είχε, ο οδηγός της μηχανής δεν έχει περιθώριο να φρενάρει αποτελεσματικά.

    Από την σύγκρουση, ο οδηγός και η 21χρονη συνοδηγός του εκτοξεύθηκαν από τη μηχανή και προσγειώθηκαν πολλά μέτρα μακριά. Τραγικός απολογισμός ο ακαριαίος θάνατος του 22χρονου οδηγού και ο σοβαρός τραυματισμός της συνοδηγού του, που διακομίστηκε στο νοσοκομείο.

    Δεν φορούσαν κράνη

    Τραυματίας φέρεται να είναι και η οδηγός του αυτοκινήτου, στην οποία έγιναν και οι σχετικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί εάν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

    Όλα έγιναν το βράδυ της Παρασκευής μετά τις 10 το βράδυ, με το κόκκινο αυτοκίνητο να κλείνει τον δρόμο της μηχανής που λόγω της υπερβολικής ταχύτητας δεν προλαβαίνει να φρενάρει. Μάλιστα, οι δύο επιβαίνοντες στη μηχανή φέρεται να μην φορούσαν κράνη.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ