Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024
More

    Βίντεο: Περίεργη… γάτα ανεβαίνει στη σκηνή για να δει από κοντά την ορχήστρα να ερμηνεύει Μπετόβεν

    Παρακολουθούσε από κάτω, μαζί με τους υπόλοιπους θεατές, αλλά αυτό δεν της αρκούσε. Ήθελε να ανέβει στη σκηνή για να δει από κοντά την ορχήστρα να ερμηνεύει Μπετόβεν και Χόνεγκερ.

    Ο λόγος για μία… γάτα που είχε την περιέργεια να δει πώς είναι στη σκηνή και αποφάσισε να ανέβει πάνω κατά τη διάρκεια μιας παράστασης της ελβετικής ορχήστρας δωματίου Lucerne Festival Strings την περασμένη εβδομάδα, στο Φεστιβάλ Μουσικής της Κωνσταντινούπολης.

    Η γάτα ανέβηκε από τα δεξιά της σκηνή, περιπλανήθηκε «ειρηνικά» για λίγα λεπτά σε αυτή -χωρίς να προκαλέσει προβλήματα- την διέσχισε και στη συνέχεια απομακρύνθηκε μόνη της από την αριστερή πλευρά.

    Ατάραχοι οι μουσικοί στη θέα του απρόσμενου επισκέπτη, συνέχισαν να ερμηνεύουν κομμάτια των σπουδαίων συνθετών

    Η ορχήστρα, που είχε στο πρόγραμμά της να ερμηνεύσει μουσική του Μπετόβεν και του Χόνεγκερ, εγκωμιάστηκε από ορισμένους μουσικοκριτικούς και από το κοινό, για την ψυχραιμία που διατήρησαν στη θέα της γάτας συνεχίζοντας να παίζουν ατάραχοι.

    Στα πλάνα που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο, φαίνεται το αιλουροειδές-μέλος του κοινού να νιώθει αρκετά χαλαρό περνώντας μπροστά από τους μουσικούς στη μέση του κομματιού που από ότι φάνηκε της άρεσε. Φυσικά το γατάκι έκλεψε τις εντυπώσεις, δίνοντας μια παιχνιδιάρικη και χαριτωμένη νότα στην παράσταση.

    Δείτε το βίντεο με την γάτα να περιπλανιέται στη σκηνή:

    

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ