Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Viral: Αναπαριστούσαν τα πάθη του Χριστού και ένα αδέσποτο πήγε να δει αν είναι καλά

    Ένα ρητό αναφέρει πως «δεν πρέπει να ψάχνουμε τον Θεό στον ουρανό» και ίσως να είναι το πιο ταιριαστό στην περίπτωσή που εξετάζουμε.

    Σε όλο τον καθολικό κόσμο και ιδιαίτερα στην Νότια Αμερική και την Νοτιοανατολική Ασία, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο οι κατά τόπους επισκοπές να αναπαριστούν με δραματαποίηση τα πάθη του Ιησού. To ίδιο συνέβη και στην πόλη Σουμπάνγκο, στην επαρχία Σακατεπέκεζ της Γουατεμάλα, όπου ντόπιοι αναπαριστούν κάθε χρόνο το θείο δράμα.

    Ο ηθοποιός έδωσε όπως φαίνεται μια συγκλονιστική ερμηνεία κατά τη διάρκεια του ξυλοδαρμού και του μαστιγώματος από τους Ρωμαίους, τους οποίους επίσης υποδύονταν κάτοικοι της περιοχής. Που – μοιραία – έγινε viral.

    Το αποτέλεσμα αντί να συγκινήσει τους πιστούς μιας επαρχίας συγκίνησε όλο τον κόσμο

    Ένας αδέσποτος σκυλάκος δεν αγρίεψε, ούτε γάβγισε κατά των «Ρωμαίων», αλλά έδειξε απίστευτη ενσυναίσθηση πλησιάζοντας τον «Ιησού του Σουμπάνγκο» για να δει αν είναι καλά και να τον παρηγορήσει, όπως μόνο οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν.

    Η συγκινητική στιγμή αποτυπώθηκε σε μια σειρά φωτογραφιών που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο με σχόλια γεμάτα ελπίδα και αλληλεγγύη και φυσικά αγάπη για τα ζώα. Στις εικόνες που βλέπετε ο ηθοποιός φαίνεται πεσμένος στο έδαφος, ντυμένος με λευκό χιτώνα και ακάνθινο στεφάνι, αφού μαστιγώθηκε στην αναπαράσταση της «ανάβασης του Γολγοθά του Ιησού».

    Ωστόσο, αυτό που έριξε το ίντερνετ, ήταν ένας σκύλος μεσαίου μεγέθους, με πολύ συνηθισμένα χρώματα για ημίαιμο, ο οποίος πλησίασε τον άνδρα για να τον παρηγορήσει μετά από τόσο «μαστίγωμα και ξύλο» από τους «Ρωμαίους».

    Viral: Αναπαριστούσαν τα πάθη του Χριστού και ένα αδέσποτο πήγε να δει αν είναι καλά

    Ένας αδέσποτος σκύλος είχε αρκετή ενσυναίσθηση και αγάπη να πάει να παρηγορήσει τον άνθρωπο που «χτυπούσαν οι οπλισμένοι Ρωμαίοι» και να δει αν είναι καλά.

    Διακριτικός ο αδέσποτος

    Ο πιστός τετράποδος σύντροφος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, πλησίασε δειλά, ακούμπησε απαλά το κεφάλι του στο σώμα του ηθοποιού, προσφέροντας τη στήριξή του σε μια στιγμή πόνου και δυστυχίας.

    Η άμεση διάδοση των εικόνων στα κοινωνικά δίκτυα προκάλεσε ένα κύμα συγκινητικών σχολίων, αναδεικνύοντας την απίστευτη ευγένεια, διακριτικότητα και ενσυναίσθηση που μπορεί να δείξει ένας σκύλος ακόμα και σε ένα άγνωστο πρόσωπο.

    Στην ανάρτηση που ανέδειξε το περιστατικό αναφέρεται πως «Κατά τη διάρκεια της δραματοποίησης της Οδού του Σταυρού, στο Σουμπάνγκο, Σακατεπέκεζ, που αναπαριστά τα Πάθη του Ιησού Χριστού, ένα σκυλάκι που δεν μπορούσε να καταλάβει γιατί πονάει, ήρθε να τον παρηγορήσει και να του δώσει να καταλάβει ότι δεν είναι μόνος του».

    Good boy!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ