Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
More

    Viral: Το κρυφό μήνυμα που άφησε σε μια οδηγό ένας μηχανικός αυτοκινήτων

    Τα κρυφά μηνύματα σου αφήνουν συχνά ένα ωραίο συναίσθημα. Είτε είναι από τον αγαπημένο σας, είτε από το παιδί σας, είτε από έναν άγνωστο άνθρωπο.

    Ωστόσο, το παρακάτω περιστατικό αποδεικνύει ότι δεν είναι όλα τα κρυφά σημειώματα ευγενικά, καθώς μία γυναίκα έγινε αποδέκτης ενός βάναυσου χαρακτηρισμού.

    Η ίδια έμεινε κατάπληκτη όταν είδε το μήνυμα που της έγραψε ένας μηχανικός, όταν πήγε το αυτοκίνητό της για σέρβις στο συνεργείο.

    Ο σύντροφος της γυναίκας που ανακάλυψε το μήνυμα δημοσίευσε το περιστατικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γρήγορα έγινε viral, καθώς άλλοι μηχανικοί σχολίασαν το περιστατικό.

    Το φριχτό μήνυμα που της είχε αφήσει ο μηχανικός

    Με μια πιο προσεκτική εξέταση, το φίλτρο είχε ένα μήνυμα γραμμένο πάνω του, το οποίο έγραφε: «Είσαι χονδρή».

    Το ζευγάρι δεν αποκάλυψε αν βρήκε το μήνυμα αστείο ή προσβλητικό, αλλά οι χρήστες στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους απόψεις σχετικά με αυτό – με πολλούς να είναι οι ίδιοι μηχανικοί.

    Ένα άτομο έγραψε: «Ηλεκτρολόγος χαμηλών βολτ που κάνει check in. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αυτό είναι το είδος του πράγματος που θα βρείτε σχεδόν οπουδήποτε ημι-κρυμμένο από το κοινό».

    Viral: Το κρυφό μήνυμα που άφησε σε μια οδηγό ένας μηχανικός αυτοκινήτων

    Η ανάρτηση στο Reddit, έχει την εξής λεζάντα: «Το φίλτρο αέρα της αρραβωνιαστικιάς μου τοποθετήθηκε κατά τη διάρκεια του σέρβις της πέρυσι…».

    Ένας χρήστης έγραψε: «Έχω αυτοκίνητο 10 ετών στο οποίο έχουν γίνει κάποιες εργασίες με τα χρόνια. Τώρα αναρωτιέμαι αν κυκλοφορώ με μυστικά μηνύματα».

    Αλλά μάλλον δεν πρόκειται για κάτι κακόβουλο, όπως τόνισε ένας χρήστης.

    «Αν δεν είσαι μηχανικός, δεν έχεις υπάρξει ποτέ μηχανικός ή δεν έχεις συγγένεια με μηχανικό, θα νόμιζες ότι αυτό είναι για τον πελάτη», είπε αρχικά.

    «Σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι έτσι, ο μηχανικός πιθανότατα δεν είδε ποτέ ποιος ήταν ο πελάτης. Αυτό προοριζόταν ξεκάθαρα για να το βρει ο επόμενος μηχανικός», συμπλήρωσε.

    Μην ανησυχείτε λοιπόν αν σας προσβάλλουν στο επόμενο σέρβις σας, δεν έχει να κάνει με εσάς, σύμφωνα με τους μηχανικούς.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ