Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
More

  Viral βίντεο: Σκύλος δραπετεύει από κλουβί και τρέχει να σώσει τους φίλους του

  Μια τολμηρή απόδραση από το κλουβί του έκανε ένας σκύλος σε καταφύγιο διάσωσης ζώων στις ΗΠΑ, προτού προσπαθήσει να απελευθερώσει τα φιλαράκια του!

  Η τρελή σειρά γεγονότων καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας στο «Lost Our Home Pet Rescue», ένα πρόγραμμα προσωρινής φροντίδας των Ηνωμένων Πολιτειών.

  Ο Κινγκ, ένα σιβηριανό χάσκι είχε κάνει μια πρωτοφανή απόδραση από το κυνοκομείο όπου βρισκόταν, όμοια με εκείνες που δείχνουν στις ταινίες, αφού στη συνέχεια προσπάθησε να απελευθερώσει και τους φίλους του.

  Δραπετεύει και προσπαθεί να σώσει τους φίλους του

  Στο βίντεο παρακολούθησης, διακρίνεται να σηκώνεται στα δύο πόδια και να προσπαθεί να ανοίξει ένα άλλο κλουβί που περιέχει ένα άλλο ζώο που μοιάζει με χάσκι. Η προσπάθειά του όμως δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα και τότε ο Κινγκ πήγε προς ένα άλλο κλουβί όπου φιλοξενείται ένα άλλο σκυλί. Δοκιμάζει την ίδια προσέγγιση χτυπώντας την κλειδαριά.

  Όταν όμως ούτε αυτή τη φορά λειτουργεί το κόλπο του, κατευθύνεται προς την πόρτα, πατάει το χερούλι και η πόρτα ανοίγει και πηγαίνει σε ένα διπλανό δωμάτιο.

  Τα έκανε λίμπα στο γραφείο

  Μια κάμερα στο γραφείο καταγράφει τον σκύλο να ψαχουλεύει τα ράφια. Μυρίζεται ένα δοχείο με σκυλοτροφή που βρίσκεται πάνω σε ένα ράφι, το ρίχνει στο πάτωμα και προσπαθεί να φάει. Σπρώχνοντας όμως το δοχείο, σκορπίζει παντού σκυλοτροφή.

  Η ιδρύτρια του καταφυγίου Τζόντι Πολάνσκι δήλωσε ότι έμαθε για την απόδραση του Κινγκ, μόνο όταν χτύπησε ο συναγερμός στο κτίριο. «Ήταν περίπου 12 η ώρα το βράδυ και αμέσως κοίταξα να δω τι συμβαίνει και δεν μπορούσα να βρω τίποτα. Και μετά είδα το χάος και είπα ‘Ω Θεέ μου’» είχε δηλώσει στο Fox 10.

  Στη συνέχεια, όμως στην αίθουσα μπήκε ένας αστυνομικός όταν άκουσε τον συναγερμό να χτυπά για να δει τι συμβαίνει. Τότε κατάλαβε τι είχε συμβεί και προφανώς του ήταν αδύνατο να μαλώσει τον τετράποδο δραπέτη. Τον πήρε και τον τοποθέτησε πάλι μέσα στο κλουβί του και στη συνέχεια ανέλαβε να καθαρίσει το χάλι που προκάλεσε το χάσκι.

  Όπως δήλωσε ο ίδιος: «Ήταν η πιο χαριτωμένη σύλληψη που έγινε ποτέ».

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ