Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Vis a vis – El oasis: Δείτε το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του Locked Up

    Vis a vis – El oasis: Δείτε το πρώτο επεισόδιο της 5ης σεζόν του Locked Up


    Το «Locked Up» είναι μία από τις σειρές με την οποία πέρασαν συντροφιά στο διάστημα της καραντίνας οι Έλληνες χρήστες του Netflix.

    Μετά από τέσσερις πλούσιες σεζόν η ισπανική σειρά ολοκληρώθηκε, δίνοντάς μας το «τυράκι» για τη συνέχιση μίας από τις πλέον επιτυχημένες παραγωγές της ισπανικής τηλεόρασης και κατά συνέπεια της αμερικανικής εταιρείας video streaming.

    Το νέο Spin-off του Locked Up, με τίτλο Vis a Vis: El oasis (και όχι 5η Season), επικεντρώνεται στη ζωή της Θουλέμα και της Μακαρένα μετά από τη φυλακή Cruz Del Norte, με τις δύο πρώην αντιπάλους πλέον να έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους και να ετοιμάσουν το νέο μεγάλο σχέδιό τους.

    Όπως είδαμε και στο φινάλε της 4ης σεζόν του Locked Up, οι δύο νέες «κολλητές» δεν επιλέγουν μία ήρεμη ζωή μετά τη φυλακή.

    «Μετά από μερικά χρόνια σε κλοπές κοσμημάτων, τραπεζών και καζίνο, ήρθε η ώρα η Μακαρένα και η Θουλέμα να χωριστούν», αναφέρει η επίσημη περίληψη της σειράς, κάτι που δύσκολα θα συμβεί από όσα αντιληφθήκαμε από τα τρέιλερ και τις αφίσες του νέου κύκλου.

    Δείτε το πρώτο επεισόδιο, όπως δημοσιεύτηκε στο YouTube

    https://www.youtube.com/watch?v=gFeUDP386UY&feature=emb_title

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ