Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
More

    «Βιβλιοτεχνείο»: Εργαστήρι Δημιουργικής Ανάγνωσης και Γραφής για φοιτητές και φοιτήτριες

    Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας ανακοινώνει την έναρξη ενός πρωτότυπου εργαστηρίου δημιουργικής ανάγνωσης και γραφής, το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και φοιτήτριες.

    Το «Βιβλιοτεχνείο» αποτελεί τον καρπό συνεργασίας της Βιβλιοθήκης μας με τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και του Κέντρου Πληροφόρησης, στο πλαίσιο του εξειδικευμένου πρωτοκόλλου συνεργασίας του Δήμου Εορδαίας με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.

    Στο «Βιβλιοτεχνείο», οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τη μαγεία της συγγραφής βιωματικών ιστοριών, ενώ θα γνωρίσουν και το έργο σημαντικών συγγραφέων της λογοτεχνίας που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Μακεδονία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ποικιλία ασκήσεων δημιουργικής γραφής, οι οποίες θα τους επιτρέψουν να αναπτύξουν το προσωπικό τους ύφος, να εστιάσουν στα θέματα που τους απασχολούν και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για την καταγραφή των δικών τους λογοτεχνικών δημιουργιών.

    Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, από τις 20:00 έως 21:30, και θα διεξάγονται κάθε Τετάρτη στο αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πτολεμαΐδας. Οι ημέρες και ώρες είναι ενδεικτικές και μπορεί να αναπροσαρμοστούν με βάση τις ανάγκες της ομάδας.

    Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πτολεμαΐδας. (Σοφία Καλμανίδου.: 2463055179)

    Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε σε αυτή την εμπνευσμένη και δημιουργική διαδρομή!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ