Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ούτε Voice ούτε ακρόαση για το μέλλον του μουσικού talent show

    Το «The Voice» φεύγει και η επιστροφή του παραμένει ένας γρίφος. Το φθινόπωρο του 2023 θα μπει, όπως φαίνεται, μια άνω τελεία στα μουσικά ταλέντα. Εμφανή σημάδια κόπωσης στους πίνακες τηλεθέασης έδειξε η τελευταία σεζόν του «The Voice» στον Σκάι. Απόλυτα λογικό, καθώς το μουσικό πρότζεκτ προβάλλεται επί επτά σεζόν από τη συχνότητα του καναλιού του Φαλήρου και οι νικητές δεν έχουν κάνει την καριέρα που θα περίμεναν στο ελληνικό πεντάγραμμο.

    Είναι γεγονός πως τα talent shows δεν προσελκύουν το ενδιαφέρον του ελληνικού κοινού όπως παλιότερα, αφού είναι μια βιομηχανία ονείρων χωρίς αντίκρισμα. Επίσης, οι αντιδράσεις των coaches (κριτών – δασκάλων) ύστερα από τόσα χρόνια είναι μάλλον προβλέψιμες, άρα και αναμενόμενες από την πλευρά των τηλεθεατών. Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες ακουγόταν έντονα το σενάριο της αλλαγής δύο εκ των τεσσάρων κριτών για να μπορέσει το «TheVoice» από πλευράς κριτικής επιτροπής τουλάχιστον να ανανεωθεί.

    thevoice kritiki
    Οι τέσσερις coaches του «The Voice»

    Σύμφωνα με πιο πρόσφατες πληροφορίες, δεν αποκλείεται και η ριζική αλλαγή της ομάδας των τεσσάρων coaches, ώστε να έρθει κάτι απόλυτα καινούργιο που θα κεντρίσει και πάλι το ενδιαφέρον του κόσμου.

    Το μέλλον του «The Voice» θα αποφασιστεί σε μια ευρύτερη συνάντηση που θα έχει μετά το τέλος του «Survivor All Star» ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί με υψηλά στελέχη της διοίκησης του Σκάι. Ισως η τηλεοπτική επιστροφή του να γίνει στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, από τον Φεβρουάριο του 2024, χωρίς όμως ακόμη να είναι τίποτα σίγουρο.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ