Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
More

    Βοιωτία: Διαρρήκτες σκορπούν τον τρόμο σε κυνηγούς – Σπάνε τα αυτοκίνητά τους και κλέβουν

    Ταραχοποιός ομάδα φαίνεται να δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή του γεωγραφικού τριγώνου: Μαυρομάτι, Βάγια και Κωπαΐδα. Η ομάδα θέτει στο στόχαστρό της τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των κυνηγών της περιοχής.

    Όση ώρα εκείνοι βρίσκονται επί τω έργω η ομάδα αφού καταστρέψει τα παράθυρα των αυτοκινήτων λεηλατεί το περιεχόμενό τους.

    Το τελευταίο περιστατικό καταγράφτηκε πριν από δύο ημέρες (20/10) όταν δύο κυνηγοί πάρκαραν το αυτοκίνητό τους στον χωματόδρομο και ανηφόρισαν σε ένα κοντινό λόφο για να πιάσουν καρτέρι.

    «Μείναμε έως τις 12 το μεσημέρι. Το κυνήγι μας δεν πήγε καλά. Οι τσίχλες που περνούσαν ήταν ψηλωμένες. Δεν πειράζει. Κάναμε την βόλτα μας παρέα με τον γιο μου. Δεν ήταν καλή ημέρα, αλλά έγινε χειρότερη, όταν επιστρέψαμε. Μας περίμενε ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη. Βρήκαμε το αυτοκίνητό μας σπασμένο. Κάποιοι είχαν προσπαθήσει να ανοίξουν με λοστό την πίσω πόρτα κι όταν δεν τα κατάφεραν έσπασαν το πίσω τζάμι. Άνοιξαν τις ασφάλειες και το διέρρηξαν», περιγράφει  ο ένας από τους δύο στο kynigesia.gr.

    Οι δράστες πήραν από το αυτοκίνητο έναν σάκο με εργαλεία κι ένα ζευγάρι παπούτσια. Είχαν σπάσει και το ντουλαπάκι του συνοδηγού, αναζητώντας, ενδεχομένως και χρήματα, που όμως δεν υπήρχαν.

    «Αργότερα έμαθα ότι ανάλογες επιθέσεις έγιναν σε αυτοκίνητα κυνηγών και στα Βάγια, όπως και στην Κωπαΐδα», πρόσθεσε ο κ. Παππάς, ο οποίος δεν κατήγγειλε πουθενά το περιστατικό.

    «Δεν πήγα στην αστυνομία. Θα ήταν χάσιμο χρόνου! Έχουν τόσα θέματα. Πού να ασχοληθούν και με τους κυνηγούς!», ήταν η απάντησή του σε σχετική ερώτηση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ