Τρίτη, 11 Μαρτίου, 2025
More

    Βόλος: Θρήνος για το νιόπαντρο ζευγάρι που χάθηκε στο τροχαίο – «Είχα χρόνια να δω κάτι τέτοιο» λέει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτος στο σημείο

    Στη θλίψη έχει βυθιστεί το πανελλήνιο για το νιόπαντρο ζευγάρι στον Βόλο που έχασε τη ζωή του, όταν έπεσε πάνω στη μηχανή του, αγροτικό όχημα, με οδηγό έναν 82χρονο, το βράδυ της Κυριακής (09/03). Το κακό δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μόλις ο πατέρας του 31χρονου, άκουσε για τον θάνατο του γιού του, δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι το οποίο επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, είχε πάει εκδρομή στο Πήλιο και κατά την επιστροφή τους στον Βόλο, ο θάνατος είχε στήσει «καρτέρι». Στην Εθνική Οδό Βόλου – Καλών Νερών, στο ύψος των Άνω Λεχωνίων, συνέβη το δυστύχημα.

    Τα πρώτα λόγια του 82χρονου στους αστυνομικούς

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο υπερήλικας οδηγός του αγροτικού οχήματος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι, «δεν κατάλαβα τίποτα. Δεν είδα την μηχανή. Δεν αντιλήφθηκα τίποτα».  

    «Είχα χρόνια να δω τέτοιο τροχαίο»

    Την ίδια στιγμή, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του διασώστη του ΕΚΑΒ, ο οποίος έφτασε πρώτος στο σημείο της τραγωδίας.

    Ο κ. Νίκος Ρουσόπολος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε πως, «φαινόταν ότι έγινε μετωπική σύγκρουση. Η μηχανή έμεινε στο σημείο, ενώ τα παιδιά είχαν εκσφενδονιστεί περίπου 15 με 20 μέτρα από το σημείο πρόσκρουσης. Ο μηχανισμός κάκωσης που επήλθε στα άτομα ήταν τρομερός. Είχα χρόνια να δω τέτοιο τροχαίο. Άκουσα και για λιποθυμία δίπλα, και ουρλιαχτά. Το θέαμα ήταν λίγο σοκαριστικό. Υπήρχε αρκετό αίμα».

    Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν από τη σύγκρουση

    To Mega, παρουσίασε πλάνο στο οποίο κατά πάσα πιθανότητα φαίνεται η μηχανή του νιόπαντρου ζευγαριού, καθώς και η μηχανή του φιλικού τους ζευγαριού, που τους ακολουθούσε.

    «Χάθηκε το κορίτσι μου» – Συγκλονίζει ο πατέρας της 31χρονης Κερασίας

    Όταν οι γονείς των δύο νέων έφτασαν στο νοσοκομείο, όπου είχαν μεταφερθεί, για το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, κατέρρευσαν και εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

    Παράλληλα, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της 31χρονης Κερασίας συγκλόνισε περιγράφοντας τον χαμό της μοναχοκόρης του.

    «Πήγαμε στο νοσοκομείο και όταν είδα το ασθενοφόρο σκέφτηκα ότι κάτι πολύ δύσκολο είχε συμβεί. Οι γιατροί μας είπαν πως δεν κατάφεραν να τους κρατήσουν στη ζωή. Τους είδα και τους δύο, ήταν σε άθλια κατάσταση. Τον Σεπτέμβριο παντρεύτηκαν. Χάθηκε το κορίτσι μου και μετά πέθανε και ο πατέρας του γαμπρού μου. Πήγαν στο σπίτι και τον βρήκαν νεκρό», είπε ο ίδιος.

    «Ένα πουλάκι είχαν και τους έφυγε»

    «Ένα πουλάκι είχαν και τους έφυγε. Πού θα βρουν παρηγοριά αυτοί οι άνθρωποι τώρα», είπε η θεία της 31χρονης, στην ίδια εκπομπή.

    Μία μέρα πριν από το μοιραίο τροχαίο η 31χρονη είχε κάνει μια ανάρτηση με μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου της, με τους φίλους και τους συγγενείς της να στέλνουν ευχές. Από την Κυριακή, το προφίλ της είχε γεμίσει με μηνύματα θρήνου και πένθους από φίλους, γνωστούς, συγγενείς που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τα δύο παιδιά χάθηκαν για πάντα.

    Βόλος, τροχαίο, Κερασία Α

    Την Τετάρτη το τελευταίο «αντίο» στο νιόπαντρο ζευγάρι

    Η τελευταία πράξη του δράματος στο τροχαίο δυστύχημα θα παιχθεί την Τετάρτη, με τις κηδείες του 31χρονου και της 31χρονης συζύγου του. Η κηδεία του νεαρού ζευγαριού θα τελεστεί στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης από τον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στο Βόλο.

    Άφησαν λουλούδια στο κατάστημα που διατηρούσε το ζευγάρι 

    Η Κερασία ήταν κόρη γνωστού επιχειρηματία στον Βόλο, που διατηρούσε κατάστημα ανταλλακτικών δίκυκλων μοτοσικλετών στο κέντρο της πόλης.

    Τη Δευτέρα, έξω από το κατάστημα ανταλλακτικών της οικογένειας Αλιμαντήρη, στην οδό Ιάσονος, στο Βόλο, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής άφησαν λουλούδια.

    Μια συγκινητική πράξη συμπαράστασης προς την οικογένεια που έχασε δύο αγαπημένα της πρόσωπα, την Κερασία και τον Κώστα.

    Βόλος: Θρήνος για το νιόπαντρο ζευγάρι που χάθηκε στο τροχαίο – «Είχα χρόνια να δω κάτι τέτοιο» λέει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτος στο σημείο

    Σε «τυφλό» σημείο συνέβη το τροχαίο

    Οι σοροί των δύο νέων ανθρώπων έχουν μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία, στη Λάρισα, για τη νεκροψία – νεκροτομή, ενώ τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα ερευνούν οι αρμόδιες αρχές που εξετάζουν το διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας. Ελέγχθηκε και επιβεβαιώθηκε ότι ο 82χρονος οδηγός του αγροτικού αυτοκινήτου είχε σε ισχύ άδεια οδήγησης. Υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ, από το οποίο προέκυψε ότι δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ.

    Το δυστύχημα συνέβη σε ένα «τυφλό» σημείο, καθώς δεν υπάρχει καλή ορατότητα για τους οδηγούς που βγαίνουν από τον παράδρομο και ο κίνδυνος τροχαίου ελλοχεύει. Μετά τη νέα απώλεια ανθρώπινων ζωών, οι κάτοικοι ζητούν να ληφθεί μέριμνα και να δοθεί λύση, ώστε να μπορούν να μετακινούνται με ασφάλεια από και προς τα σπίτια τους.

    Βόλος Τροχαίο

    «Είδαμε τους φίλους μας να ξεψυχούν στην άσφαλτο»

    Μια ανατριχιαστική λεπτομέρεια που κάνει την τραγωδία ακόμη πιο τρομακτική, είναι πως μόλις τέσσερα αυτοκίνητα πιο πίσω ακολουθούσε ένα άλλο ζευγάρι, στενοί φίλοι των θυμάτων.

    Μιλώντας στο thenewspaper, ανέφεραν πως οι δύο τους έγιναν αυτόπτες μάρτυρες της φρικτής σκηνής, βλέποντας τους αγαπημένους τους να ξεψυχούν μπροστά στα μάτια τους. Σε κατάσταση σοκ, προσπάθησαν να τρέξουν κοντά τους, όμως ήταν ήδη αργά.

    Βόλος: Θρήνος για το νιόπαντρο ζευγάρι που χάθηκε στο τροχαίο – «Είχα χρόνια να δω κάτι τέτοιο» λέει ο διασώστης του ΕΚΑΒ που έφτασε πρώτος στο σημείο

    Πώς έγινε το δυστύχημα

    Ένας 82χρονος οδηγός βγήκε με αγροτικό όχημα από κάθετο δρόμο και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με τη μοτοσικλέτα, στην οποία επέβαινε το ζευγάρι, με αποτέλεσμα να εκτοξευθούν οι επιβάτες της μηχανής και να σκοτωθούν ακαριαία παρότι φορούσαν προστατευτικά κράνη.

    Στο σημείο υπάρχει σήμανση STOP, και ερευνάται εάν ο ηλικιωμένος οδηγός σταμάτησε πριν βγει στην κεντρική οδό του κάτω κλάδου του Πηλίου.

    Βόλος Τροχαίο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ