Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Το Walking Dead σαρωσε τα ρεκορ

    Το Walking Dead σαρωσε τα ρεκορ

    Το Walking Dead επιστρέφει με την έβδομη σεζόν και πριν λίγο καιρό είδαμε και τo πρώτο trailer, η πρεμιέρα έχει γίνει πλέον και μπορείτε να διαβάσετε τις εντυπώσεις μας σχετικά με το πρώτο επεισόδιο της και φυσικά συζητήθηκαν πολύ τα όσα εκτυλίχθηκαν.

    Με την πρεμιέρα να είναι πολυαναμενόμενη και εδώ και πολλούς μήνες να έχουμε θεωρίες και συζητήσεις, είχαμε μεγάλα ρεκόρ, με το επεισόδιο να συγκεντρώνει 17 εκατομμύρια θεατές και να βρίσκεται στην δεύτερη θέση της σειράς, μετά την πρεμιέρα για την πέμπτη πέμπτη σεζόν, που είχε 17,2 εκ. Παράλληλα υπήρξε ραγδαία αύξηση σε σχέση με πέρσι, κάτι που συνιστά ένα ακόμα ρεκόρ στην σειρά, σε αναλογία προηγούμενης και τρέχουσας σεζόν.

    «Η νέα σεζόν βρίσκει την ομάδα διασπασμένη, κουρασμένη και σε πένθος, προσπαθώντας να μαζέψουν τα κομμάτια τους κάτω από τον δάκτυλο της καταπίεσης. Ο Negan έχει τους επιζώντες υπό τον απόλυτο έλεγχο του και τους αναγκάζει να ζήσουν με τους δικούς του κανόνες, θέτοντας ένα φρικιαστικό παράδειγμα αν αρνηθούν να κάνουν ότι πει αυτός. Οι υπόλοιποι χαρακτήρες μη γνωρίζοντας τι έχει συμβεί, αφού έχουν χωριστεί από την ομάδα είτε λόγω περιστάσεων είτε από επιλογή, θα μάθουν αργά ή γρήγορα τη νέα τροπή που παίρνει ο κόσμος τους. Οι εναπομείναντες θα πρέπει να ξαναχτίσουν τα πράγματα από την αρχή. Ο κόσμος τους τελικά είναι μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος από ό,τι νομίζαμε.»

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ