Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Westworld: Ακυρώθηκε η σειρά μετά από 4 σεζόν!

    Το ταξίδι στα θεματικά πάρκα του Westworld τελειώνει κάπου εδώ, καθώς το HBO προχώρησε στην ακύρωση της σειράς μετά από 4 σεζόν. Η σειρά, δημιουργήθηκε από τους Jonathan Nolan και Lisa Joy, βασισμένη στην ταινία του 1973 με το ίδιο όνομα.

    Κατά την διάρκεια του Νew York Comic Con, ο Nolan είχε εκφράσει την επιθυμία του για μία 5η σεζόν, η οποία θα τους επέτρεψε να ολοκληρώσουν την ιστορία όπως αρχικά είχαν σχεδιάσει.

    Το ΗΒΟ προχώρησε επίσης σε μία επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την σειρά:

    Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων σεζόν, η Lisa και ο Jonathan έχουν οδηγήσει τους θεατές σε μια οδύσσεια που ξεπερνά τα όρια, ανεβάζοντας τον πήχη σε κάθε βήμα. Τους είμαστε τρομερά ευγνώμονες, μαζί με το εξαιρετικά ταλαντούχο καστ, τους παραγωγούς και το συνεργείο, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας, Kilter Films, Bad Robot και Warner Bros. Television. Ήταν συναρπαστικό να τους συνοδεύουμε σε αυτό το ταξίδι”.

    Η συγχώνευση Warner Bros Discovery φαίνεται πως θα επιφέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές για την πλατφόρμα του ΗΒΟ και σίγουρα θα υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις για το μέλλον των υπολοίπων σειρών της δημοφιλούς πλατφόρμας.

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ