Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Χαμός στο Twitter με τον ημίγυμνο Μπισμπίκη στον «Σασμό»

    Ο Βασίλης Μπισμπίκης έγινε viral στο Twitter το βράδυ της Τρίτης (26/9), καθώς εμφανίστηκε σε μια σκηνή του «Σασμού» χωρίς τη μπλούζα και… άναψε φωτιές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Ανδρέας Βρουλάκης, αφού βγήκε από τη φυλακή, επέστρεψε στην Άνω Ποριά ζητώντας εκδίκηση… Η εικόνα αυτά έβαλε φωτιά στο Twitter με τους fans της σειράς να ξεσηκώνονται!

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της ασχολήθηκαν με το συγκεκριμένο θέμα, προβάλλοντας την επίμαχη σκηνή.

    Ακολουθούν κάποια από τα σχόλια στο Twitter:

    Το θέμα συζητήθηκε και από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τους συνεργάτες της στο Happy Day, που δεν μπόρεσαν να μη σχολιάσουν την είσοδο του ηθοποιού στην επιτυχημένη σειρά του Alpha.

    «Έχει το στυλ, είναι αρρενωπός ο άνθρωπος, τι να κάνουμε; Επειδή υπάρχουν και διάφορες κόντρες, το να νιώθουμε άνετα με το σώμα μας και να το δείχνουμε στο πλαίσιο της δουλειάς μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», σχολίασε αρχικά η παρουσιάστρια.

    «Υποτίθεται ότι στη συγκεκριμένη σκηνή είχε μία ερωτική περίπτυξη με μία γυναίκα και σηκώνεται από το κρεβάτι. Πώς θα ‘ναι; Με το κοστούμι;», παρατήρησε με χιούμορ η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    «Ξεφεύγει η κουβέντα», παρατήρησε κλείνοντας το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όταν είδε ότι τα σχόλια των συνεργατών της πήραν φωτιά.

    Μπέος: Να μην έρθει μόνος του ο Κασσελάκης, να πάρει και τον Τάιλερ και να πάρουμε τα φτυάρια

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ