Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός με τα creepy κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον

    Είναι τόσο τρομακτικά, που τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον σε μουσείο της Πολωνίας δεν άργησαν να γίνουν viral.

    Το μουσείο στην Πολωνία, που έχει βαθμολογηθεί με 2,5 αστέρια στο TripAdvisor, δεν άργησε να γίνει viral μετά τα κέρινα ομοιώματα του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον.

    Οι επισκέπτες στο μουσείο δεν άργησαν να χλευάσουν το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων. Κάποιος μάλιστα ανέφερε ότι είδε ένα παιδί να κλαίει επειδή το θέαμα ήταν ανατριχιαστικό.

    Το πρόσωπο του κέρινου ομοιώματος του πρίγκιπα Γουίλιαμ φαίνεται να αντιστέκεται σε δυνατό άνεμο ή σε αέρα από πιστολάκι. Τα μαλλιά του είναι τραβηγμένα προς τα πίσω, ενώ τα χείλη του αποκαλύπτουν τα δόντια του.

    «Είδαμε παιδί να κλαίει»

    Από την άλλη πλευρά, το κέρινο ομοίωμα της Κέιτ Μίντλετον έχει ξανθά μαλλιά αντί για τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά της. Το πρόσωπό της απλά τρομακτικό. Κάποιος μάλιστα από τους επισκέπτες σχολίασε πως το κέρινο ομοίωμα την παρουσιάζει ατημέλητη.

    «Ένα από τα χειρότερα μέρη που έχω πάει» σημείωσε μια γυναίκα που επισκέφθηκε το μουσείο. «Χρειάζονται περίπου πέντε λεπτά για να περιηγηθείς, ενώ είδαμε και ένα παιδί να κλαίει. Προφανώς επειδή φοβήθηκε από τις τόσο ανατριχιαστικές φιγούρες».

    Υπήρξαν βέβαια αρκετοί που σχολίασαν τα κέρινα ομοιώματα με χιούμορ.

    «Χαίρομαι που είδα το μουσείο με τα κέρινα ομοιώματα στην Κρακοβία να απολαμβάνει τη διεθνή προσοχή που πάντα άξιζε» σχολίασε ο Daniel Tilles στο Twitter.

    Ανέφερε μάλιστα πως πρόσφατα κάποιοι φίλοι του έφυγαν μετά από λίγα λεπτά. Και αυτό επειδή η κόρη τους τρόμαξε με τα ανατριχιαστικά εκθέματα.

    @beckablackburn4 I couldnt tell if this was a real wax museum 💀 wait until the end #krakow #krakow23 #poland #fail #funny #viral #waxmuseum ♬ Funny Song – Cavendish Music

    Από τα καλύτερα εκθέματά τους, αυτό του Mike Tyson, κάτι που σχολιάζουν και οι χρήστες του TikTok στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

    «Όλο τους το μπάτζετ πρέπει να πήγε στον Mike Tyson», σχολιάζει κάποιος χρήστης, με άλλον να αναφέρει ότι είναι απίστευτο.

    Tο Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων στην Κρακοβία λειτουργεί τα τελευταία 10 χρόνια και δέχεται περισσότερους από 10.000 επισκέπτες σε μηνιαία βάση.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ