Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Χαμός με βίντεο μπάρμαν που… αποκαλύπτει το κόλπο με το οποίο «κοροϊδεύει» μεθυσμένους πελάτες

    Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στα social media ένας μπάρμαν στις ΗΠΑ. Ο Benji Smith, γνωστός στο TikTok ως @BenjiSpears με περισσότερο από 1,5 εκατομμύριο ακόλουθους, έδειξε με ποιον τρόπο αποτρέπει από πελάτες που έχουν καταναλώσουν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ να μην πιουν άλλο.

    Στο βίντεο διάρκειας 20 δευτερολέπτων αναφέρει: «Όταν ο μεθυσμένος φίλος σου επιμένει να πιει άλλο ένα ποτό, αλλά ξέρεις ότι το πρωί πρέπει να πάει στη δουλειά».

    Το βίντεο που προκαλεί πανικό

    Ο Smith προσποιείται ότι βάζει με το ένα χέρι ποτό μέσα σε ένα ποτήρι με πάγο, ενώ με το άλλο ρίχνει με ένα πιστόλι αναψυκτικό. Στο τέλος ρίχνει μια σόδα με κόκκινη απόχρωση και στύβει με φέτα λεμόνι.

    «Εντάξει δικέ μου, σου έρχεται κάτι δυνατό» λέει ο μπάρμαν στο τέλος, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ξεγελάσει ακόμα περισσότερο τον μεθυσμένο φίλο του.

    @benjispears When your drunk bestie is insisting another drink but you know they have to work in the morning 😅 #fyp #foryou #foryoupage #serverlife #bartender #funny #comedy #trend #trending ♬ original sound – Benjispears

    Χαμός στα σχόλια

    Το βίντεο του Smith έγινε viral συγκεντρώνοντας περισσότερα από 800.000 likes. Οι χρήστες του TikTok φάνηκε να ενθουσιάζονται με το κόλπο του.

    «Είσαι καλός φίλος και μπάρμαν» του έγραψε κάποιος. «Αν δεν μπορούν να καταλάβουν ότι δεν έχεις ρίξει αλκοόλ, σημαίνει ότι έχουν πιει πολύ» σχολίασε άλλος.

    Ο Smith μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι δεν τους χρεώνει αυτά τα ποτά, από τη στιγμή που δεν έχουν αλκοόλ. Αλλά δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά ότι και οι άλλοι συνάδελφοί του κάνουν το ίδιο.

    Σε πολλές πολιτείες, ο μπάρμαν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος αν ο πελάτης ξεφύγει και προκαλέσει ζημιές ή τραυματισμούς εξαιτίας του αλκοόλ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ