Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Χρονοταξιδιώτης αποκαλύπτει το έτος εμφάνισης των εξωγήινων και άλλες σκοτεινές προβλέψεις

    Αυτοαποκαλείται «χρονοταξιδιώτης» από το έτος 2198 και κάνει τις πιο σκοτεινές αποκαλύψεις για το μέλλον του ανθρώπινου γένους, μεταξύ αυτών και το πότε θα γίνει η πρώτη συνάντηση με τους εξωγήινους.

    Πρόκειται για έναν μυστηριώδη χρήστη της κοινωνικής πλατφόρμας Tik Tok, με το όνομα @timetravelexplorer.

    Σε όλα του τα βίντεο αποκαλύπτει τι θα συμβεί στο μέλλον της ανθρωπότητας, από φυσικές καταστροφές, αφανισμό ειδών μέχρι και το τέλος του κόσμου.

    Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις του, αποκαλύπτει πως το 2026 οι άνθρωποι θα ‘ρθουν για πρώτη φορά σε επαφή με τους εξωγήινους.

    Συγκεκριμένα αναφέρει: « 2026, οι εξωγήινοι κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο κοινό. Ενώ το 2024, ηφαίστειο στην Ευρώπη θα εκραγεί, δημιουργώντας το απόλυτο χάος. Ο πληθυσμός φτάνει τα 9 δισεκατομμύρια».

    @timetravelexplorer What do you think about the population? 🤯 #fyp #timetravel #future #timetraveler #foryou #viral #aliens #space #xyzbca ♬ The X Files Theme – John Beal

    Επιπλέον αποκαλύπτει πως μέχρι το 2100 θα έχουμε τους πρώτους κατοίκους στον Άρη, ενώ πολλά ζώα προς εξαφάνιση θα έχουν σωθεί από καινούρια είδη.

    @timetravelexplorer What else? 🤯 #fyp #timetravel #timetraveler #future #foryou #viral #xyzbca #technology #tech #mars #space #2100 ♬ Creepy – Mr. Dederden
    Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
    in.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ