Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Yπεγράφη σύμβαση έργου για “Ανακαίνηση – Συντήρηση (ΕΑΚ)” στον Δήμο Εορδαίας

    Yπεγράφη σύμβαση έργου για “Ανακαίνηση – Συντήρηση (ΕΑΚ)” στον Δήμο Εορδαίας

    Η σύμβαση του έργου  «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΕΑΚ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ» υπεγράφη στο Δήμο Εορδαίας

    Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου  2019 στο Δημοτικό Κατάστημα  , μεταξύ του εκπροσώπου του  Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, Αντιδημάρχου Ιωάννη Αριστερίδη  και του εκπροσώπου της  εργοληπτικής επιχείρησης ΑΦΟΙ Α. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ Ο.Ε.  Ευάγγελου Χατζηγεωργιάδη , η σύμβαση του έργου «ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (ΕΑΚ) ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ»  .

    Αντικείμενο του έργου είναι οι εξής εργασίες : -Χωματουργικά – Καθαιρέσεις , σκυροδέματα, Τοιχοδομές – Τοιχοπετάσματα-Επιχρίσματα, Επενδύσεις – Επιστρώσεις – Καλύψεις, Κατασκευές ξύλινες ή μεταλλικές, Κουφώματα, χρωματισμοί, Δίκτυα και διάφορα άλλα.

    Πρόκειται για μία σημαντική παρέμβαση , που έχριζε εφαρμογής εδώ και χρόνια , καθώς   θα συμβάλλει στην ομαλή λειτουργία του ΕΑΚ Πτολεμαϊδας.

    Ο αρχικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.400.000,00 Ευρώ , ενώ το τελικό  ποσό της Σύμβασης είναι 503.376,98  Ευρώ.

    Ο συμβατικός χρόνος περαίωσης της εργολαβίας είναι Δώδεκα    (12) μήνες  από την ημέρα υπογραφής της Σύμβασης και τον ορισμό των επιβλεπόντων μηχανικών .

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ