Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Young Sherlock Holmes: Οσκαρικό όνομα εντάσσεται στο cast της νέας σειράς με σκηνοθέτη τον Guy Ritchie

    Ο Firth (The King’s Speech, Kingsman) θα παίξει τον Sir Bucephalus Hodge, το οποίο είναι το μόνο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα που έχει αποκαλυφθεί. Ο Firth είναι, φυσικά, ένας ευέλικτος ηθοποιός, οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζουμε τι είδους χαρακτήρα θα παίξει, τι επίπεδο δράσης θα έχει (αν έχει), ή πόση κωμική αύρα θα προσφέρει.

    Ο Hero Fiennes Tiffin θα παίξει τον νεαρό Σέρλοκ, με τον Joseph Fiennes (The Handmaid’s Tale) και την Natascha McElhone (Halo) να παίζουν τους γονείς του Σέρλοκ. Η Zine Tseng (3 Body Problem) θα συμπρωταγωνιστεί ως Πριγκίπισσα Gulun Shou’an, μια Κινέζα πριγκίπισσα, μελετήτρια του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης και έμπειρη πολεμική καλλιτέχνης.

    Young Sherlock Holmes: Οσκαρικό όνομα εντάσσεται στο cast της νέας σειράς με σκηνοθέτη τον Guy Ritchie
    (Φωτογραφία: Colin Firth στο “Kingsman: The Secret Service” – 20th Century Studios)

    Η σειρά Young Sherlock της Amazon Prime θα βασίζεται στα μυθιστορήματα Young Sherlock Holmes του συγγραφέα Andy Lane και θα μας γνωρίσει τον Σέρλοκ Χολμς στα 19 του χρόνια, όπου ο “ατιμασμένος, ωμός, αφιλτράριστος και αδιαμόρφωτος” Σέρλοκ μπλέκεται σε ένα μυστήριο δολοφονίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ο άπειρος Σέρλοκ βουτάει στην πρώτη του υπόθεση, ξεδιπλώνοντας μια παγκόσμια συνωμοσία που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή του. “Με όλη την εξυπνάδα και τη γοητεία των ταινιών του Guy Ritchie για τον Σέρλοκ Χολμς, ο νεαρός Σέρλοκ θα είναι μια ασέβεια, γεμάτη δράση.

    Young Sherlock Holmes: Οσκαρικό όνομα εντάσσεται στο cast της νέας σειράς με σκηνοθέτη τον Guy Ritchie

    “Στον νεαρό Σέρλοκ θα δούμε μια συναρπαστική νέα εκδοχή του ντετέκτιβ που όλοι νομίζουν ότι γνωρίζουν με έναν τρόπο που δεν είχαν ποτέ φανταστεί,” είχε πει προηγουμένως ο Guy Ritchie. “Θα ανοίξουμε αυτόν τον αινιγματικό χαρακτήρα, θα μάθουμε τι τον κάνει να λειτουργεί και πώς γίνεται η ιδιοφυΐα που όλοι αγαπάμε.”

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ