Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Young Sherlock: Το Amazon Prime παρήγγειλε την σειρά με σκηνοθέτη τον Guy Ritchie

    Το Amazon Prime Video παρήγγειλε μια σειρά βασισμένη στα μυθιστορήματα του Andy Lane «Young Sherlock Holmes», με τον Hero Fiennes Tiffin στον πρωταγωνιστικό ρόλο, όπως αναμεταδίδει το Variety.

    Ο Guy Ritchie θα είναι ο σκηνοθέτης αλλά και ο εκτελεστικός παραγωγός στη σειρά των οκτώ επεισοδίων. Αυτή η σειρά θα αποτελέσει επανένωση για τον Ritchie και τον Tiffin, οι οποίοι πρόσφατα συνεργάστηκαν στην ταινία «The Ministry of Ungentlemanly Warfare». Είναι επίσης το τελευταίο πρότζεκτ του Sherlock Holmes για τον Ritchie, καθώς προηγουμένως σκηνοθέτησε δύο ταινίες για τον διάσημο ντετέκτιβ με πρωταγωνιστές τον Robert Downey Jr. ως Holmes, τον Jude Law ως Dr. Watson και την Rachel McAdams ως Irene Adler.

    Young Sherlock: Το Amazon Prime παρήγγειλε την σειρά με σκηνοθέτη τον Guy Ritchie

    «Στο ‘Young Sherlock’ θα δούμε μια συναρπαστική νέα εκδοχή του ντετέκτιβ που όλοι νομίζουν ότι γνωρίζουν με έναν τρόπο που ποτέ δεν είχαν φανταστεί πριν», είπε ο Ritchie. «Θα ξεκλειδώσουμε αυτόν τον αινιγματικό χαρακτήρα, θα μάθουμε τι τον κάνει να λειτουργεί και θα κατανοήσουμε πώς γίνεται η ιδιοφυΐα που όλοι αγαπάμε».

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ