Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    «Υποδεχτείτε τις νύφες» – Ο πρώτος γκέι γάμος μεταξύ γυναικών στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

    «Υποδεχτείτε τις νύφες» – Ο πρώτος γκέι γάμος μεταξύ γυναικών στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

    Τον πρώτο γκέι γάμο μεταξύ γυναικών γιόρτασε η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, καθώς η δισέγγονη του βασιλιά Γεωργίου Ε’ παντρεύτηκε την αυστραλή σύντροφό της σε μια υπαίθρια γαμήλια τελετή στη Νέα Νότια Ουαλία.

    Η 39χρονη αριστοκράτισσα, Έλεν Λασκέλες, έγραψε ιστορία καθώς παντρεύτηκε με τη Σαντέλ Μακφέρσον, γνωστή ως «Τσαν», σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Byron Bay Hinterland αυτή την εβδομάδα. Η Έλεν, η οποία είναι ανιψιά του Ντέιβιντ Λασκέλες του 8ου και νυν κόμη του Χέαργουντ, αντάλλαξε όρκους με τη σύντροφό της και σφράγισε την ένωσή τους με ένα φιλί μπροστά από ένα υπέροχο χειροποίητο πανό που έγραφε «Υποδεχτείτε τις νύφες».

    AdChoices

    ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

    Οι νεόνυμφες, που ζουν στο Down Under, θα γίνουν μια μεικτή οικογένεια πέντε ατόμων, καθώς η Έλεν έχει έναν γιο, τον Τζακ, και μια κόρη, την Πένι, με τον αυστραλό πρώην σύντροφό της, ενώ η «Τσαν», ιδιοκτήτρια μιας εταιρείας σχεδιασμού, έχει μια κόρη, τη Ραφ, μεταδίδει η Daily Mail.

    Όσο για τον γάμο του ζευγαριού, απείχε πολύ από εκείνον των προγόνων της Έλεν. O κόμης και η κόμισσα του Χέαργουντ είχαν παραθέσει γαμήλια δεξίωση στο παλάτι του St James, στην οποία είχαν παρευρεθεί ο βασιλιάς και η σύζυγός του, βασίλισσα Ελισάβετ.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ