Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Υποψήφιος ξανά ο Rob James Seymour και χαμός με Ασημίνα και Φάνη

    Η πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας στο Survivor βάφτηκε κόκκινη στο τέλος και οι Μαχητές έβγαλαν τον… συνήθη ύποπτο, Rob James Seymour, υποψήφιο για αποχώρηση. 

    Εκείνο πάντως που χαρακτήρισε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας ήταν ο άγριος καυγάς ανάμεσα στον Φάνη Μπολέτση και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τη δεύτερη να ξεσπά σε κλάματα αλλά και το… ξέσπασμα του Ρομπ μετά από μια ήττα του. 

    Οι δυο ομάδες ήθελαν όσο τίποτα τη νίκη και αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ασυλίας. Και αυτή τη φορά, η νίκη κρίθηκε στις 12 νίκες, με τα run μετά τον 10ο πόντο, να είναι frag race και ο στόχος, κοινός. 

    Ο Φάνης Μπολέτσης, που είχε κάνει ράμματα από το προηγούμενο αγώνισμα, έπαιξε στα πρώτα ματσαρίσματα αλλά επέλεξε να μείνει εκτός στα δεύτερα. Με το σκορ στο 10-8, όμως, αποφάσισε να ξαναμπεί. Κάτι που ενόχλησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Αλέξη Παππά, οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι. 

    Αυτό εξόργισε τον παίκτη των Μπλε, που ζήτησε εξηγήσεις με έντονο τρόπο από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, χαρακτηρίζοντάς την γελοία και λέγοντας πως είναι ντροπή της που αντί να ρωτάει πως είναι, ζητάει πέναλτι. 

    «Είσαι αστεία, το λιγότερο» είπε ο παίκτης των Μαχητών, με εκείνη των Διασήμων να ξεσπά σε κλάματα και τη Μαριλίνα Βακονδίου να αναρωτιέται «πάλι κλαίει αυτή;», κάτι που εξόργισε την Κατερίνα Δαλάκα.

      

      

    Οι δυο ομάδες έγιναν… μαλλιά κουβάρια και στο Συμβούλιο, με τον Φάνη Μπολέτση και τον Σωτήρη Λαμάι να έχουν έντονο διάλογο με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Αλέξη Παππά, με τον Ντάνιελ Νούρκα να μπαίνει στη συζήτηση και αυτή να… ξεφεύγει και τον Γιώργο Λιανό να παρεμβαίνει για να ξεκινήσει η ψηφοφορία. 

     

     

    Κι εκεί, ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ με τον Γιάννη Περπατάρη πήραν τις περισσότερες ψήφους. Ο πρώτος είναι για πολλοστή φορά υποψήφιος, αλλά ίσως οι λόγοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί, αφού ο Σκωτσέζος προκάλεσε ενόχληση στην ομάδα του όταν ένα βράδυ σηκώθηκε για την ανάγκη του και αντί να πάει στο δάσος, την έκανε κοντά στην καλύβα! 

      

      

    «Πιστεύω ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι για την υποψηφιότητα γιατί ο Σωτήρης είναι τραυματισμένος και το θεωρώ δίκαιο που δεν τον ψήφισαν. Στατιστικά νομίζω πως είμαι και από τους λιγότερο αγωνιστικούς οπότε το περίμενα. Για άλλη μια φορά έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, για τέταρτη φορά. Για να δούμε μήπως θα το γλιτώσω ξανά όπως και την τρίτη φορά» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, ο Rob για τη νέα του υποψηφιότητα.

      

    Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ