Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024
More

  ΗΠΑ: Υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την απατά – Τον τσάκωσε με τη βοήθεια ραδιοφωνικής εκπομπής

  Τους χειρότερους φόβους της επιβεβαίωσε μία Αμερικανίδα. Η γυναίκα θεωρούσε ότι ο σύζυγός της την απατούσε και με τη βοήθεια μίας ραδιοφωνικής εκπομπής τον «ξεσκέπασε» αποκαλύπτοντας τη διπλή ζωή του.

  Κάθε φορά που του το ανέφερε εκείνος το αρνιόταν και της έλεγε ότι ήταν όλα στη φαντασία της. Ωστόσο, μια μέρα βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό του τις αποδείξεις που επιβεβαίωναν ότι είχε δίκιο.

  «Έψαξα για την άδεια του αυτοκινήτου στο ντουλαπάκι και τότε βρήκα ένα φυλλάδιο για μια θεατρική παράσταση»

  «Έπρεπε να πάρω την κόρη μου από τον χορό και δεν μπορούσα να βρω τα κλειδιά του δικού μου αυτοκινήτου. Οπότε πήρα το αυτοκίνητο του συζύγου μου», διηγήθηκε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ντιτρόιτ, Channel 955.

  Και πρόσθεσε: «Στη διαδρομή με σταμάτησε η αστυνομία για υπερβολική ταχύτητα. Έψαξα για την άδεια του αυτοκινήτου στο ντουλαπάκι και τότε βρήκα ένα φυλλάδιο για μια θεατρική παράσταση στην οποία ήθελα να πάω».

  Αυτό ενίσχυσε τις υποψίες της, καθώς ένιωσε ότι ο σύζυγός της είχε πάει στην παράσταση με άλλη γυναίκα.

  @channel955detroitPt. 1 – Stacey thinks her husband is cheating after finding proof in her car, the show calls him to try & catch him cheating♬ original sound – Channel 955

  Τον «έκαψε» η ανθοδέσμη

  Σε αυτό το σημείο οι παρουσιαστές της εκπομπής τής ζήτησαν να τον καλέσουν για να μάθουν τι πραγματικά συμβαίνει και εκείνος έπεσε στην παγίδα τους.

  Όταν απάντησε στο τηλεφώνημα, ο ένας εκ των παρουσιαστών προσποιήθηκε ότι ήταν υπάλληλος ανθοπωλείου που καλούσε προκειμένου να στείλει δωρεάν μια ανθοδέσμη σε ένα άτομο της επιλογής του.

  @channel955detroitPt. 2 – Stacey thinks her husband is cheating after finding proof in her car, the show calls him to try & catch him cheating♬ original sound – Channel 955

  Ο σύζυγός της που αγνοούσε ότι βρισκόταν στον «αέρα» δεν είπε το όνομα της συζύγου του αλλά έδωσε το όνομα μιας άλλης γυναίκας. «Ποια είναι η σχέση σου με αυτή τη γυναίκα;», ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή και εκείνος αποκρίθηκε ότι «είναι φίλη» του.

  Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το μήνυμα που θα ήθελε να συνοδεύει την ανθοδέσμη εκείνος είπε «ότι την αγαπώ».

  Όσοι βρίσκονταν στο στούντιο έμειναν άφωνοι. Οι παρουσιαστές του αποκάλυψαν ότι του έστησαν παγίδα με τη σύζυγό του και εκείνος, έχοντας βρεθεί πια σε δύσκολη θέση, παραδέχτηκε πως πράγματι υπάρχει άλλη γυναίκα στη ζωή του.

  @channel955detroitPt. 3 – Stacey thinks her husband is cheating after finding proof in her car, the show calls him & catches him cheating with another woman♬ original sound – Channel 955

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ