Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ζάκυνθος: Πολίτες προσπαθούσαν να βγάλουν το μωρό από το αυτοκίνητο

    Οργή και θλίψη έχει προκαλέσει το νέο περιστατικό εγκατάλειψης παιδιού μέσα σε αυτοκίνητο, λίγες ημέρες μετά από την τραγωδία στην Άρτα με το 5,5 μηνών βρέφος που ξεψύχησε κλειδωμένο και ξεχασμένο σε Ι.Χ.

    Πρωταγωνιστές του νέου περιστατικού, δύο γονείς από τη Δανία που έκαναν διακοπές στη Ζάκυνθο και αφού κλείδωσαν το παιδί τους στο αυτοκίνητο με κλειστά παράθυρα, πήγαν για ψώνια.

    Ζάκυνθος: Πολίτες προσπαθούσαν να βγάλουν το μωρό από το αυτοκίνητο

    Το παιδί είδαν μόνο του και κλειδωμένο μέσα στο όχημα, περαστικοί που κινητοποιήθηκαν αμέσως. Μάλιστα, κάλεσαν άμεσα στην αστυνομία και τελικά το παιδί απεγκλωβίστηκε με ασφάλεια.

    Ζάκυνθος: Πολίτες προσπαθούσαν να βγάλουν το μωρό από το αυτοκίνητο

    «Μία κυρία από την Δανία είχε αφήσει το μωράκι μέσα στο αυτοκίνητο, με κλειδωμένες τις πόρτες και όλα τα παράθυρα κλειστά. Κάποιοι, περαστικοί μας ρώτησαν ποιανού είναι το αυτοκίνητο και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι…» περιέγραψε κάτοικος της περιοχής και πρόσθεσε: «Πήραμε τηλέφωνο την εταιρεία του ενοικιαζομένου αυτοκινήτου, για να έρθει να φέρει τα δεύτερα κλειδιά, γιατί ήμασταν έτοιμοι να σπάσουμε το τζάμι.. πήραμε την Αστυνομία, πήραμε το ΕΚΑΒ.. Ήρθε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, ανοίξαμε το αυτοκίνητο, ανοίξαμε και το air condition».

    Όπως ανέφερε ο μάρτυρας, η μητέρα εμφανίστηκε στο σημείο μετά από μισή ώρα: «Μετά από μισή ώρα εμφανίστηκε και η μητέρα, πήγαν με το μωρό στο νοσοκομείο, για να σιγουρευτούν ότι είναι καλά και η Αστυνομία πήρε τον σύντροφό της για να δώσει κατάθεση».

    Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη μητέρα και ο 31χρονος πατέρας συνελήφθησαν και κατηγορούνται για έκθεση ανηλίκου.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ