Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Σταύρος Ζαλμάς: «Κακά τα ψέματα έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία»

    Με αφορμή τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην πετυχημένη σειρά «Έρωτας φυγάς» ο Σταύρος Ζαλμάς παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Open Weekend».

    zalmas4621

    Ο γνωστός ηθοποιός μέσα σε όλα, μίλησε για όσα έχουν γραφτεί για εκείνον στο παρελθόν αλλά και τον τρόπο που αντιμετώπισε τις ψευδείς ειδήσεις προς το πρόσωπό του.

    zalmas4691

    «Δεν υπάρχει περίπτωση, εάν δώσω συνέντευξη από τηλεφώνου, να δημοσιευθεί εάν δεν την διαβάσω. Διότι αν στο παρελθόν είχα διαβάσει κάποια πράγματα δεν θα τα είχα αφήσει να δημοσιευθούν και θα είχα προστατεύσει τον εαυτό μου. Έχω υπάρξει αφελής σε σχέση με αυτό διότι εμπιστεύθηκα ανθρώπους που αποδείχθηκε ότι δεν θα έπρεπε να τους έχω εμπιστευθεί.

    zalmas4551

    Μιλάμε για τις συνεντεύξεις γιατί για δημοσιεύματα, που έχουν γίνει ερήμην εμού, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ. Απλώς θα μπορούσα , αν είχα τα μυαλά στο κεφάλι μου, να έχω κάνει μια δυο μηνύσεις και να είχα αγοράσει μια πολυκατοικία αυτή τη στιγμή. Κακά τα ψέματα τα περασμένα χρόνια έχουν περάσει πολύ μεγάλοι αλήτες από τη δημοσιογραφία. Πάρα πολύ μεγάλοι αλήτες και όταν λέω τη λέξη “αλήτης” την χρησιμοποιώ με την αρχαιοελληνική έννοια της λέξεως. Αλήτες με όλο το μεγαλείο της σημασίας της λέξεως.zalmas4411

    Όταν γράφτηκαν κάποιες κτηνωδίες για εμένα και οι δύο μου γονείς είχαν φύγει και έτσι δεν πήραν αυτή την πίκρα. Πρέπει τις κακοποιητικές συμπεριφορές να τις κόβουμε από τη ρίζα. Δηλαδή τους ανθρώπους οι οποίοι τόλμησαν να υπαινιχθούν κάτι σε εμένα ή να απλώσουν το χέρι τους επάνω μου, τους το έκοψα από τον ώμο την ίδια στιγμή. Αυτά όμως δεν τα έκανα τώρα. Τα έχω κάνει και στα 25 μου, τα έχω κάνει και στα 30 μου αλλά έτσι ήταν ο χαρακτήρας μου γιατί δεν φοβόμουν. Έλεγα ότι “εάν επιτρέψω το χέρι να ακουμπήσει επάνω μου, πως θα ζήσω εγώ μετά με αυτό το πράγμα;“. Προτιμώ να πάω να πλύνω πιάτα για να ζήσω παρά να συνεχίσω τη ζωή μου έχοντας ανεχθεί αυτό το σιχαμένο χέρι επάνω μου

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ