Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
More

    Τα κάνει όλα και συμφέρει η Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

    Η Ζέτα Μακρυπούλια σε τριπλό ταμπλό; Καθημερινά δουλεύουν στη Silverline media productions για τους «Προδότες», το νέο ριάλιτι μυστηρίου στον ΑΝΤ1, που φιλοδοξεί να κατακτήσει τη βραδινή ζώνη από Σεπτέμβριο.

    Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν τον Μάιο, σε μια βίλα στην Αττική, ενώ έχει γίνει γνωστό πως για την παρουσίαση βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις η λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια, που διανύει μέρες επιτυχίας με τα ποσοστά τηλεθέασης που συγκεντρώνει στο «Rouk Zouk», το οποίο θα συνεχιστεί και τη νέα σεζόν! Ωστόσο, όπως ακούγεται στη μιντιακή αγορά, ο ΑΝΤ1 έχει ακόμη ένα πρότζεκτ για τη Μακρυπούλια!

    makripoulia3907

    Σύμφωνα με πληροφορίες, θέλει να βγάλει από το «συρτάρι» το γνωστό σε όλους μουσικό σόου μεταμορφώσεων «Your face sounds familiar», το οποίο είδαμε τελευταία φορά το 2021 με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου.

    Ηδη στο Μαρούσι έχουν σκεφτεί πως αυτή η εξέλιξη θα διευκόλυνε και τη μετεγγραφή του Νίκου Μουτσινά από τον Σκάι στον ΑΝΤ1, προτείνοντάς του να καθίσει στην κριτική επιτροπή της μουσικής παραγωγής με τους διασήμους, πράγμα το οποίο έχει κάνει ξανά με επιτυχία το 2016 και το 2017.

    IMG 4542

    Ο ίδιος έχει πει άλλωστε ότι του χρόνου θα ήθελε να κάνει τηλεόραση, αλλά σε μια παραγωγή όχι με μεγάλη έκθεση και χωρίς να έχει αυτός την αποκλειστική ευθύνη μιας εκπομπής. 6004 MAKRIPOYLIA MOYTSINAS 06112018 Ο ρόλος στην κριτική επιτροπή ταιριάζει απόλυτα σε αυτά τα χαρακτηριστικά, ενώ το να είναι η κολλητή του φίλη Ζέτα Μακρυπούλια παρουσιάστρια στο «YFSF» αυξάνει τις πιθανότητες για να πει το μεγάλο «ναι» και να περνάνε καλά σαν παρεάκι.

    Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε εξελίξεις

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX