Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ζωή Κρονάκη: Δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλη για να παρουσιάσω τον ελληνικό τελικό της Eurovision

    «Ο ανοιχτός εθνικός τελικός για την Eurovision είναι μια απόφαση της ΕΡΤ, εννοείται ότι είναι σεβαστή και νομίζω ότι είναι και αυτό που θέλει ο κόσμος» ανέφερε η Ζωή Κρονάκη.

    Η Ζωή Κρονάκη παραχώρησε δηλώσεις στο Breakfast@star και στον Πάνο Παπαδόπουλο και μίλησε για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα αναδείξει την επόμενη συμμετοχή της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

    Ειδικότερα, η Ζωή Κρονάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο ανοιχτός εθνικός τελικός για την Eurovision είναι μια απόφαση της ΕΡΤ, εννοείται ότι είναι σεβαστή και νομίζω ότι είναι και αυτό που θέλει ο κόσμος. Προσωπικά το θεωρώ ένα βήμα σοβαρό, που αφορά την ελληνική μουσική σκηνή για να μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει και από εκεί και έπειτα αποφασίζουμε».

    «Έχω υπάρξει πολλά χρόνια μουσικός παραγωγός, έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά χρόνια την Eurovision. Δεν ξέρω αν είμαι η κατάλληλη για να παρουσιάσω τη βραδιά του ελληνικού τελικού, αυτό θα το αποφασίσει το κανάλι».

    «Γιατί όχι; Δεν ξέρεις ποτέ. Πέρσι για μένα ήταν πάρα πολύ ωραίο το δίδυμο, ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα, έδωσαν και οι δυο τον δικό τους αγώνα. Πάντα σε μια ζωντανή μετάδοση είναι δύσκολα τα πράγματα» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ζωή Κρονάκη στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

    Ζωή Κρονάκη: Δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλη για να παρουσιάσω τον ελληνικό τελικό της Eurovision

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ