Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Ζωηρός και με αιχμές ο διάλογος στο debate του ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία και την Ανάπτυξη

    Ζωηρός και με αιχμές ο διάλογος στο debate του ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία και την Ανάπτυξη

    Η πρώτη αντιπαράθεση ξεκίνησε μεταξύ Γερουλάνου και Ανδρουλάκη και έπειτα μπήκαν στον… χορό και οι υπόλοιποι

    Τα θέματα της Οικονομίας και το σχέδιο που πρέπει να εκπονήσει για ισχυρή Ανάπτυξη ήταν ο πρώτος κύκλος της συζήτησης στο debate των υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής. Ωστόσο η συζήτηση επεκτάθηκε εμμέσως και σε ευρύτερα θέματα κοινωνικής πολιτικής.

    Ο διάλογος ήταν εξ αρχής ζωηρός με τον Νίκο Ανδρουλάκη να έχει απ΄ευθείας συζήτηση και αντιπαράθεση με τον Παύλο Γερουλάνο για τα κόκκινα δάνεια υποστηρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ έχει στο πρόγραμμά του συγκεκριμένη πρόταση ενώ στη παρατήρηση του κ. Γερουλάνου για θέσπιση δανειολόγειου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής αναρωτήθηκε γιατί δεν συνέβαλε στη βελτίωση της θέσης του ΠΑΣΟΚ για να απαντήσει ο Παύλος Γερουλάνος ότι δεν προκάλεσε ο Ανδρουλάκης ως πρόεδρος, τέτοια εσωκομματική συζήτηση.

    Παρενέβη η Άννα Διαμαντοπούλου υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενίσχυσης των μικρομεσαίων και σε ερώτηση για τη φορολόγηση των ελευθέρων επαγγελματιών την χαρακτήρισε ισοπεδωτική και πως χρειάζεται εξορθολόγηση και σταθερή φορολογική πολιτική, ώστε να αυξηθούν οι επενδύσεις και να ενισχυθεί η παραγωγή, τονίστηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

    Σε παρέμβασή του ο Χάρης Δούκας σχολιάζοντας αναφορά της Νάντιας Γιαννακοπούλου για την ανάγκη να μπει τάξη στο χώρο των Πανεπιστημιών που θα βοηθήσει την ανάπτυξη , εμφανίστηκε θετικός στην αναθεώρηση του άρθρου 16.

    ντιμπέιτ ΠΑΣΟΚ



    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ