Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ζόμπι κατακλίζουν την Νέα Υόρκη στο trailer του “The Walking Dead: Dead City”

    Ζόμπι κατακλίζουν την Νέα Υόρκη στο trailer του "The Walking Dead: Dead City"

    Το πρώτο trailer του “The Walking Dead: Dead City” παρουσιάζει τους Maggie (Lauren Cohan) και Negan (Jeffrey Dean Morgan) που πάνε στο κατακλυσμένο από ζόμπι Μανχάταν για να σώσουν τον γιο της πρώτης που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

    Τα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τις 18 Ιουνίου, με το φινάλε να έχει οριστεί για τις 23 Ιουλίου. Ρίξτε μια πρώτη ματιά στην σειρά παρακάτω:

    Η ημερομηνία πρεμιέρας συνάδει με παρελθοντικό δημοσίευμα που ήθελε την σειρά να βγαίνει στις αρχές του καλοκαιριού. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Gaius Charles, Željko Ivanek, Karina Ortiz, Jonathan Higginbotham και Mahina Napoleon, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Morgan, Cohan, Scott M. Gimple, Brian Bockrath και Eli Jorné, που είναι και showrunner.\

    Αυτό δεν είναι το μόνο spin-off που αναμένουμε. Να θυμίσουμε ότι μέσα στο έτος θα κάνει την πρεμιέρα του και το “The Walking Dead: Daryl Dixon”, που θα έχει ως επίκεντρο τον ομότιτλο χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Norman Reedus (διαβάστε την σύνοψη εδώ), ενώ το 2024 θα δούμε και την σειρά που θα συνεχίζει το ταξίδι και τη ρομαντική ιστορία των Rick Grimes (Andrew Lincoln) και Michonne (Danai Gurira).

    Το “The Walking Dead: Dead City”, όπως είναι ο τίτλος της σειράς, θα αποτελείται από έξι επεισόδια. Πως σας φαίνεται η νέα σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ