Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    Υπάρχουν τελικά περιορισμοί στο σεξ και μέρη που να μην επιτρέπεται να ερωτοτροπείς;

    Πρόκειται για μια φυσική ανάγκη, που οι έρευνες δείχνουν πως ο περισσότερος κόσμος δεν βρίσκεται σεξουαλικά με άλλα άτομα μόνο στο σπίτι.

    Πολλοί, κάνουν σεξ με το ταίρι τους σε μέρη που για κάποιους θεωρούνται περίεργα και τολμηρά, όπως ο δρόμος, οι τουαλέτες και άλλα.

    Ανάμεσα σε αυτούς και γνωστοί έλληνες celebrities. Δεν είναι λίγες οι φορές που άτομα της showbiz, ανέφεραν σε συνεντεύξεις τους, τα πιο περίεργα μέρη που έχουν κάνει σεξ. Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω, όσα έχουν αποκαλύψει οι stars:

    Άνθιμος Ανανιάδης

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    Ο Άνθιμος Ανανιάδης, σύμφωνα με δηλώσεις του, είχε την πρώτη του σεξουαλική εμπειρία στο θέατρο με μια μεγαλύτερη σε ηλικία κοπέλα: Την πρώτη φορά που έκανα σεξ ήμουν δεκατεσσάρων ετών. Η κοπέλα ονομαζόταν Ελίνα και ήταν τρία χρόνια μεγαλύτερή μου. Δούλευε στο θέατρο. Κάναμε έρωτα στο θέατρο, ενώ ο Βουτσάς έκανε πρόβα. Το συναίσθημα ήταν συγκλονιστικό. Ήμουν λίγο άσχετος βέβαια».

    Αθηνά Οικονομάκου

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    Η Αθηνά Οικονομάκου, ιδιαίτερα αποκαλυπτική, εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξη της στο Δημήτρη Ουγγαρέζο, πως δεν έχει κάνει σεξ σε ασανσέρ αλλά: «Όχι, αλλά έχω κάνει σεξ σε φρεάτιο»!

    Νίκος Πολυδερόπουλος

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!Αν στην πτήση σας βρεθεί ο ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος και εξαφανιστεί από τα καθίσματα, μην απορήσετε γιατί! Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του, το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ είναι το… αεροπλάνο. «Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω, αλλά έχω κάνει σεξ εν ώρα πτήσης. Δεν θα επεκταθώ σε λεπτομέρειες! (γελάει)», τόνισε.

    Ηλίας Βρεττός

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!Και ο Ηλίας Βρεττός έχει να θυμάται μια περίεργη ερωτική εμπειρία: «Πριν από πολλά χρόνια, είχα κάνει κάτι μέσα στο ΚΤΕΛ. Ταξιδεύαμε μέσα στη νύχτα, δεν είχε πολύ κόσμο και έγινε. Αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε, ήταν μια εφηβική σεξουαλική εμπειρία που θυμάμαι».

    Γιάννης Σπαλιάρας

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    O Mr. 4000, Γιάννης Σπαλιάρας δεν θα μπορούσε να μην πειραματιστεί στις σεξουαλικές του εμπειρίες. Σε παλαιότερη συνέντευξη του ανέφερε το περίεργο και συνάμα «ανατριχιαστικό» μέρος που έκανε σεξ: «Έμοιαζε περισσότερο κήπος με γκαζόν. Στη λεωφόρο Ποσειδώνος υπάρχει το αγγλικό νεκροταφείο πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου πολέμου, μοιάζει περισσότερο με βασιλικό κήπο και λιγότερο με νεκροταφείο. Εκεί βρέθηκα. Δεν έχει αυτό το αγριευτικό. Δεν έχω ανωμαλία, νεκροφιλία για να πηγαίνω σε νεκροταφεία. Ήμουν πιτσιρικάς, ήταν απέναντι από το μαγαζί που διασκέδαζα, σε μικρή ηλικία δεν είχα δικό μου χώρο, περάσαμε το δρόμο απέναντι και βρεθήκαμε σε ένα γκαζόν. Αυτό ήταν όλο».

    Βαλάντης

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    «Στο ασανσέρ που συναντιόμαστε», τραγούδησε ο Βαλάντης και το έκανε και πράξη! Σύμφωνα με τον ίδιο, έκανε έρωτα σε ασανσέρ περισσότερες από μία φορά: «Μου έχει τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι μου και να μου πει «Σε θέλω». Αλλά επειδή είμαι αυστηρός σε αυτά τα ζητήματα, φρόντισα με τον τρόπο μου να της δώσω να καταλάβει οτι η σχέση μας θα περιοριστεί σε αυτήν της θαυμάστριας και του καλλιτέχνη».

    Γιώργος Μαζωνάκης

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    Ο Γιώργος Μαζωνάκης, το 2013 σε συνέντευξη του στη Ναταλία Γερμανού, παραδέχτηκε πως έχει κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο!

    Έλενα Παπαρίζου
    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!Η Έλενα Παπαρίζου καλεσμένη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού, είπε δημόσια πως έχει κάνει σεξ στο καμαρίνι της, καθώς δούλευε πολλές ώρες!

    Θοδωρής Μαραντίνης

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    Ο Θοδωρής Μαραντίνης «ψήφισε» εξοχή! Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έχω κάνει σεξ μπροστά σε ένα εκκλησάκι ερειπωμένο. Πάνω στα σκαλοπάτια, στον γύρω χώρο. Ήταν ερειπωμένο και δεν λειτουργούσε. Είχε κάτι σαν δασάκι γύρω και ήταν βραδάκι».

    Αλέκα Καμηλά

    Έλληνες celebrities αποκαλύπτουν τα πιο περίεργα μέρη που έκαναν sex!

    Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος! Η Αλέκα Καμηλά, δηλώνει πως με τον σύζυγο της έχουν κάνει σεξ σε όλο το σπίτι: «Καταρχήν δε μου αρέσει να… στριμώχνομαι. Δε μου αρέσει στα αυτοκίνητα ή σε κλειστούς πολύ χώρους. Γενικά και λόγω ύψους δε χωράω. Εγώ θέλω ρομάντζο, θέλω χάδια, θέλω τέτοια πράγματα. Δεν μπορώ το τσακ- μπαμ. Το «τώρα το ΄χουμε, πάμε». Μέσα στο σπίτι παντού έχω «κυκλοφορήσει» με το σύζυγό μου. Μέχρι και σε ντουλάπες, στις μεγάλες. Αλλά μέχρι εκεί. Παλιότερα μου έλεγε ότι είμαι πολύ γκρινιάρα. Τώρα μου γκρινιάζει επειδή ίσως θα ήθελε να του… κάθομαι περισσότερο»!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ