Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Το αγριεμένο trailer της 4ης σεζόν του Vikings

    vikings-s04-trailer_b3sg

    Έρχεται η ώρα του Bjorn και άλλες 10 ώρες ανελέητης εκδίκησης.

    Αρπάξτε τα τσεκούρια και τις ασπίδες. Το History Channel έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο trailer για την 4η σεζόν της σειράς και, από τα λίγα που είδαμε αλλά και μάθαμε από τον δημιουργό της, Michael Hirst, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ένα πραγματικό Ράγκναροκ.

    Το πιο σημαντικό στοιχείο της νέας σεζόν, θα είναι η άνοδος του Bjorn, του πρωτότοκου γιου του Ragnar, ο οποίος έχει σκοπό να ξεπαστρέψει όλους όσοι τόλμησαν να προδώσουν τον πατέρα του. Και αν νομίζεις ότι η καμπάνα χτυπάει μόνο για τον Floki, τον δολοφόνο του Athelstan, γελιέσαι οικτρά. Ο Rollo, μετά τον γάμο του με την κόρη του βασιλιά Καρόλου των Φράγκων, θα προδώσει γι’ ακόμη μια φορά την φυλή του και φυσικά τον ίδιο τον Ragnar. Κάτι που ο τελευταίος, δεν σκοπεύει ν’ αφήσει ατιμώρητο. Ο Michael Hirst δεν δίστασε ν’ αποκαλύψει σε δηλώσεις του, πως η τέταρτη σεζόν έχει σκοπό να βάλει περισσότερο στο παιχνίδι τους απόγονους του Ragnar και δει τον πρωτότοκο Bjorn. Ο Bjorn, αντιθέτως με τον Floki και τον Rollo, όχι μόνο δεν έχει σκοπό να προδώσει τον πατέρα του, αλλά θα φέρει όλη τη Βαλχάλα ανάποδα προκειμένου να εξαφανίσει κάθε αμφισβήτηση για τo αν του ανήκει ο θρόνος του πατέρα του.

    [ad id=”6783″]

    Γιατί αυτή είναι η συνταγή των Vikings που αγαπήσαμε. Όπου η κάθε προδοσία ξεπληρώνεται μόνο με τσεκούρι, ασπίδα και πολύ αίμα.

    Καλό τσεκούρωμα.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ