Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Άγγελος Ανδριόπουλος: Καταγγέλλει ότι απολύθηκε λόγω… εγκυμοσύνης της συζύγου του

    Σε μία καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Άγγελος Ανδριόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός υποστηρίζει ότι απολύθηκε… λόγω εγκυμοσύνης της συζύγου του.

    Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο facebook ο Άγγελος Ανδριόπουλος αναφέρει ότι ενώ είχε συμφωνήσει να συμμετέχει σε μία παράσταση το καλοκαίρι και είχε ήδη κάνει πρόβες, δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από την παραγωγή και ενημερώθηκε ότι ο σκηνοθέτης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία τους, καθώς ανησυχεί για το αν θα είναι συνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις του, στην περίπτωση που η έγκυος σύζυγός του γεννήσει την ημερομηνία της παράστασης.

    «Σε άλλα νέα, σήμερα απολύθηκα λόγω… εγκυμοσύνης. Να κλείνεις μια συμφωνία για καλοκαιρινή παράσταση, να δίνεις τα χέρια και δύο μήνες μετά, ύστερα από κάποιες πρόβες και ενώ έχεις δεσμεύσει την καλοκαιρινή σου περίοδο, να σε παίρνει ένα μεσημέρι τηλέφωνο η παραγωγή και να σου λέει “ότι ο σκηνοθέτης αποφασίζει να διακόψει την συνεργασία γιατί ανησυχεί ότι δεν θα βγάλεις την παράσταση σε περίπτωση που την συγκεκριμένη ημερομηνία γεννήσει η σύζυγός σου”.

    Δυστυχώς λοιπόν, ενώ οι γυναίκες προσπαθούν ακόμα μετά από δεκαετίες να διεκδικήσουν τα εργασιακά τους δικαιώματα κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και μετά  -στην Ελλάδα του 2023- υπάρχουν και περιπτώσεις απολύσεων ανθρώπων που πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες, με σκοπό να μη βλάψουν (με την χαρά τους..?) το καλό? Τον στόχο? μιας παράστασης…», έγραψε ο ηθοποιός στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ