Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έξαλλη με τα ψευδή δημοσιεύματα

    Πολλή συζήτηση γίνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα για την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα με τις φήμες να οργιάζουν. Μάλιστα έχει πάρει τέτοια έκταση το θέμα που αρχίζουν να κυκλοφορούν και κάποια σενάρια συνομωσίας. Η κατάσταση όμως φαίνεται πως έχει προκαλέσει τον θυμό της γνωστής influencer.

    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε δύο post στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με τα οποία εκφράζει την οργή της. Στο πρώτο ανέβασε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε για εκείνη, στο οποίο γράφει: “ΝΤΡΟΠΗ!“, ενώ στο άλλο post έχει γράψει ένα μακροσκελές κείμενο.

    Παναγιώταρου Ντροπή

    Ντροπή!!! Βλέπω μια στοχευμένη προσπάθεια διασυρμού εις βάρος μου από κάποιος συγκεκριμένα που είναι ξεδιάντροπη πάνω από όλα αλλά και άδικη. Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε ένα βίντεο μου από τον Παρνασσό όπου μου μιλούσε ένας φίλος μου και δεν μπήκα καν στη διαδικασία να ασχοληθώ… Όμως υπάρχουν κάποια όρια τα οποία ξεπερνάτε.

    Δεν θα ανεχτώ άλλες συκοφαντίες προκειμένου κάποιοι να ανεβάσετε τα “κλικ” σας στα διάφορα blogs. Είστε απαράδεκτοι!!! Υπάρχουν οικογένειες, σύντροφοι και άνθρωποι τους οποίους δεν σέβεστε. Το γεγονός ότι δεν διαψεύδω την κάθε ψευδή είδηση που γράφετε για εμένα, δεν σημαίνει πως δεν είμαι σε θέση να έρθω σε αντιπαράθεση. Με ρητή επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματός μου” αναφέρει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

    Παναγιώταρου Κείμενο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ