Θλίψη στο Ελληνικό: Αποχαιρετισμός στη Γωγώ Μαστροκώστα
Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν χθες, 27 Μαΐου 2026, στο Ελληνικό για να αποχαιρετίσουν την Γωγώ Μαστροκώστα, μια αγαπημένη προσωπικότητα που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στις ζωές τους. Στη διάρκεια της κηδείας, έντονα συναισθήματα και αναμνήσεις πλημμύρισαν την ατμόσφαιρα, με τον Τραϊανό Δέλλα και την κόρη τους, Βικτώρια, να βιώνουν τη μεγαλύτερη θλίψη της ζωής τους.
Μια τελευταία αποχαιρετιστήρια τελετή
Η κηδεία της Γωγώ Μαστροκώστα πραγματοποιήθηκε σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης. Οι παρευρισκόμενοι, που έσπευσαν να δείξουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια, θυμήθηκαν τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί της. Η Γωγώ, γνωστή για την καλοσύνη και την αλληλεγγύη της, είχε αποκτήσει πολλούς φίλους και υποστηρικτές κατά τη διάρκεια της ζωής της.
Συγκινητικές στιγμές και αναμνήσεις
- Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην κηδεία, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη αγάπη που έτρεφαν για την εκλιπούσα.
- Ο Τραϊανός Δέλλας, σύζυγος της Γωγώς, μίλησε για τις αξίες και τη δύναμη της, αναφέροντας ότι θα παραμείνει πάντα ζωντανή στις καρδιές τους.
- Η κόρη τους, Βικτώρια, με δάκρυα στα μάτια, εκφράστηκε για τη μητέρα της, λέγοντας πως η απουσία της θα είναι ένα μεγάλο κενό στη ζωή τους.
Η κληρονομιά της Γωγώς
Η Γωγώ Μαστροκώστα θα μείνει αξέχαστη για τη θετική της ενέργεια και την αφοσίωσή της στην οικογένεια και τους φίλους της. Η ζωή της αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς και αγάπης, και η μνήμη της θα συνεχίσει να εμπνέει όλους όσοι την γνώρισαν.
Η κοινότητα του Ελληνικού, αλλά και ευρύτερα, θρηνεί την απώλεια αυτή, υποσχόμενη να κρατήσει ζωντανή την κληρονομιά της Γωγώς μέσα από τις αναμνήσεις και τις αξίες που δίδαξε.


