Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    «Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo»: Τα «καρφιά» της Σακίρα σε Πικέ και Κλάρα Κία – Η αντίδρασή τους – ΒΙΝΤΕΟ

    Η Σακίρα δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό από τον Ζεράρ Πικέ και αυτό φαίνεται μέσα από τους στίχους του νέου της τραγουδιού, που κυκλοφόρησε το βράδυ της Τετάρτης.

    Μάλιστα αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Κολομβιανή σταρ δείχνει τα συναισθήματά της μέσα από τα τραγούδια της. Με το «Te Felicito» κατηγορούσε τον Πικέ για υποκρισία. «Πώς ήμουν τόσο τυφλή και δεν μπορούσα να δω. Έπρεπε να σου δώσουν Όσκαρ» είναι κάποιοι από τους στίχους του τραγουδιού.

    Τον περασμένο Οκτώβριο, στο single «Monotonía», η Σακίρα έκανε αναφορές σε έναν σκληρό χωρισμό, με τους φαν της να θεωρούν ότι «φωτογραφίζει» τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή. «Δεν έφταιγες εσύ, ούτε εγώ. Έφταιγε η μονοτονία. Δεν είπα ποτέ τίποτα αλλά με πλήγωσε. Ήξερα ότι αυτό θα συνέβαινε» και «Με άφησες λόγω του ναρκισσισμού σου» τραγουδά η Shakira

    «Αντάλλαξες τη Ferrari με ένα Twingo»

    Με το νέο της τραγούδι η Σακίρα ρίχνει “καρφιά” στον πρώην σύζυγό της αλλά και στην νέα του σύντροφο, την 23χρονη Κλάρα Κία. Το νέο single της Shakira σε συνεργασία με τον Bizarrap, έχει ήδη γίνει επιτυχία. Το τραγούδι είναι γεμάτο αναφορές στον Πικέ, στις απιστίες του και στην Κλάρα Κία.

    Σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού η Σακίρα εξαπολύει επίθεση αναφερόμενη στην νέα σύντροφο του Πικέ, ως «μία ίδια μ’ εσένα» ενώ ρίχνει πυρά κατά του ίδιου του πρώην ποδοσφαιριστή τραγουδώντας: «Πολλά γυμναστήρια. Αλλά δούλεψε λίγο το μυαλό σου». Παράλληλα, συγκρίνει τον εαυτό της με την Κλάρα Κία. «Αξίζω δύο 22άρες. Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo, ένα Rolex με ένα Casio». Σε άλλον στίχο επιλέγει πιο σκληρό «χτύπημα» κατά της Κλάρα Κία. «Έχει το όνομα καλού ανθρώπου. Σαφώς, δεν είναι αυτό που ακούγεται. Είναι ακριβώς όπως εσύ». («Tiene nombre de persona buena. CLARA-mente, no es como suena. Es igualita que tú»).

    Μάλιστα μέσα από το τραγούδι η Σακίρα, τονίζει: «Νόμιζες ότι θα με πληγώσεις και επέστρεψα πιο δυνατή. Οι γυναίκες δεν κλαίνε πια…».

    Το τραγούδι σε λιγότερο από 24 ώρες ώρες είχε περισσότερες από 33 εκατ. προβολές στο YouTube και πάνω από 4 εκατομμύρια likes.

    Η αντίδραση του Πικέ και της Κλάρα Κία

    Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του τραγουδιού κι ενώ υπήρχαν ήδη εικασίες για τα “καρφιά” της Σακίρα, ο Ζεράρ Πικέ έκανε ανάρτηση στο twitter με emoji που αναπαριστούν ένα τσίρκο, με έναν χρήστη να του απαντάει με ένα gif, στο οποίο «η Σακίρα τον πετσοκόβει»

    Λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού, η 23χρονη Κλάρα Κία δημοσίευσε story στο Instagram με ένα emoji να χασμουριέται. Στην συνέχεια, το έσβησε και ανέβασε ένα βίντεο χωρίς ήχο στο οποίο χορεύει.

    «Αντάλλαξες την Ferrari με ένα Twingo»: Τα «καρφιά» της Σακίρα σε Πικέ και Κλάρα Κία – Η αντίδρασή τους – ΒΙΝΤΕΟ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ