Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Διόνυσος: Διάρρηξη με λεία «μαμούθ» σε μεζονέτα – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

    Διάρρηξη έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (18.03.2023) σε μεζονέτα στον Διόνυσο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι δράστες «ξήλωσαν» τον συναγερμό και στη συνέχεια παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του 1ου ορόφου. Αφού έψαξαν όλα τα δωμάτια του σπιτιού, κατάφεραν να παραβιάσουν ένα χρηματοκιβώτιο, από το οποίο άρπαξαν -κατά δήλωση των ιδιοκτητών- ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό και πανάκριβα κοσμήματα. Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού διαπίστωσαν πως είχαν διαρρήξει το σπίτι τους το Σάββατο και αμέσως κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία.

    Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στο υπόγειο της μεζονέτας εντόπισαν και έκλεψαν 30 πίνακες ζωγραφικής, γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών, ανεκτίμητης αξίας. Επίσης, οι διαρρήκτες φεύγοντας, φέρεται να άρπαξαν και το καταγραφικό μηχάνημα, που ήταν συνδεδεμένο με τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού.

    Η Ασφάλεια Διονύσου με συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ερευνούν την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, στην περιοχή έχουν σημειωθεί πολλές διαρρήξεις σε σπίτια και οι Αρχές εξετάζουν να πρόκειται για την ίδια συμμορία.

     

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ