Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    The Dark Tower: Όσα γνωρίζουμε έως τώρα για την νέα σειρά από τον Mike Flanagan

    Ο ειδήμων του τρόμου Mike Flanagan αναλαμβάνει να φέρει στην μικρή οθόνη το επικό μυθιστόρημα The Dark Tower του Stephen King,

    Το μυθιστόρημα ξεκίνησε να εκδίδεται το 1982 με την ιστορία του Dark Tower να είναι στημένη σε έναν παράξενο παράλληλο κόσμο στον οποίο ένας μυστηριώδης πιστολέρο σε στυλ Western με το όνομα Roland διασχίζει τη γη αναζητώντας τον Man in Black όπως και τον μονολιθικό πύργο. Η αποτοξίνωση από πολλά άλλα έργα του King και η δεξιά ανάμειξη των ειδών καθιστούν το Dark Tower μία από τις πιο μοναδικές σειρές βιβλίων του 20ού αιώνα.

    The Dark Tower: Όσα γνωρίζουμε έως τώρα για την νέα σειρά από τον Mike Flanagan

    Τα έργα του Stephen King έχουν μετατραπεί σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές από την πρώτη εμφάνιση του πρώτου του μυθιστορήματος, αλλά το Dark Tower ήταν πάντα κάτι σαν εφιάλτης για το Χόλιγουντ, και η βιομηχανία έχει αγωνιστεί να αντιμετωπίσει το φανατικό κοινό. Η ταινία του 2017 απορρίφθηκε από τους φαν της σειράς βιβλίων, και το μακρύ προϊόν της παραγωγής φάνηκε να σημαίνει την καταστροφή κάθε περαιτέρω εξερεύνησης του μύθου του Dark Tower. Ωστόσο, ο γνωστός φαν του Stephen King, Mike Flanagan, επέλεξε να κάνει μια ακόμα προσπάθεια για την πολύπλοκη όπως όλα δείχνουν διαδικασία.

    Παρόλο που τα νέα είναι σπάνια, οι τελευταίες ενημερώσεις δείχνουν ότι τα πράγματα προχωρούν μπροστά, καθώς μια οικεία συνεργάτιδα του Mike Flanagan έχει προδώσει τυχόν ρόλο στο Dark Tower. Παρόλο που δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα όσον αφορά το καστ της σειράς, η ηθοποιός που ο Flanagan συνεργάζεται αρκετά Carla Gugino έχει αφήσει ένα υπονοούμενο πως θα έχει ένα ρόλο στην προσαρμογή του Stephen King. “Υπήρξε μια συζήτηση για το Dark Tower,” είπε η Gugino, “αλλά δεν έχω καμία πληροφορία που θα μπορούσα να μοιραστώ εκτός από αυτήν.”

    The Dark Tower: Όσα γνωρίζουμε έως τώρα για την νέα σειρά από τον Mike Flanagan

    Η Gugino δεν είναι άγνωστη στα έργα του Mike Flanagan, και εκτός από το να πρωταγωνιστεί στην ταινία του 2017 με τίτλο Gerald’s Game του Stephen King, εμφανίστηκε επίσης ως Olivia Crane στο The Haunting of Hill House. Το καλλιτεχνικό δίδυμο πρόσφατα εργάστηκε μαζί και στο The Fall of the House of Usher, και η συχνότητα των συνεργασιών τους υποδηλώνει ότι ίσως ξέρουν περισσότερα από όσα λένε.

    Οι πρόσφατες δηλώσεις της Carla Gugino φαίνεται να υποδηλώνουν ότι είναι σε μια λίστα προταιρεότητας για να εμφανιστεί στη σειρά, αν και δεν είναι σαφές ποιον ρόλο θα μπορούσε να υποδυθεί. Επιπλέον, ο συνεργάτης του Mike Flanagan, Henry Thomas, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για το Dark Tower, αλλά δεν έχει επιλεγεί ακόμα για κάποιο ρόλο αν και φήμες λένε για τον πρωταγωνιστικό πράγμα όμως αρκετά δύσκολο.

    The Dark Tower: Όσα γνωρίζουμε έως τώρα για την νέα σειρά από τον Mike Flanagan

    Αν και τα νέα ήταν κάπως περιορισμένα για την σειρά, το Dark Tower έχει επιβεβαιωθεί από το 2022 με τον Mike Flanagan να είναι συνδεδεμένος από την πρώτη μέρα. Η σειρά έχει βρεθεί σε συζητήσεις με το Amazon Prime Video, αν και τίποτα δεν είναι βέβαιο για αυτήν τη στιγμή. Ανεξαρτήτως του πού θα καταλήξει το έργο, ο συνδυασμός του Flanagan και του Stephen King, το καθιστούν ως ένα καυτό προϊόν για την αγορά.

    Σε αντίθεση με την αποτυχημένη κινηματογραφική προσαρμογή του 2017, ο Mike Flanagan έχει ήδη ανακοινώσει πώς η προσέγγισή του στο φανταστικό έργο του King θα παραμείνει πιο πιστή στο πρωτότυπο υλικό. Αυτό σημαίνει ότι, με επτά κύρια βιβλία και μια σειρά από διηγήματα και παράγωγα, ο Flanagan έχει δουλειά μπροστά του. Το Dark Tower πιθανόν να ξεκινήσει με το πρώτο μυθιστόρημα, το Gunslinger, το οποίο παρουσιάζει τον Roland καθώς διασχίζει την έρημο στην αναζήτηση του Man in Black.

    The Dark Tower: Όσα γνωρίζουμε έως τώρα για την νέα σειρά από τον Mike Flanagan

    Σε τεέυταία δήλωσή του στο Deadline ο σκηνοθέτης είχε πει:

    Αυτό είναι αυτό που θέλω να κάνω περισσότερο. Έχω τα δικαιώματα και είμαι πολύ αισιόδοξος ότι βρισκόμαστε σε μια καλή πορεία με αυτό, έχουμε καλούς συνεργάτες, αλλά δεν μπορούμε να μιλήσουμε παραπάνω γι’αυτό. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος, αλλά φαίνεται να είναι καλό και ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Το σενάριο του πιλότου είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα στα οποία έχω δουλέψει. Ήταν ασυνήθιστο να δουλεύουμε πάνω σε αυτό. Έχουμε νιώσει απίστευτη τιμή και ευγνωμοσύνη που ο Stephen King μας εμπιστεύεται ένα τέτοιο έργο, κάτι τόσο πολύτιμο για αυτόν, και ελπίζουμε να βρούμε τους σωστούς συνεργάτες για να το πραγματοποιήσουμε.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX