Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ευχαριστήριο προς τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πτολεμαϊδας, Φλώρινας & Γρεβενών

    Σπάρτακος: Ευχαριστήριο προς τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πτολεμαϊδας, Φλώρινας & Γρεβενών

    Κύριε Διοικητά

    Η δημιουργία της τράπεζας αίματος του Σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτέλεσε έναν από τους πρώτους στόχους που τέθηκαν με τη σύσταση και λειτουργίας του συνδικάτου.

    Οι αυξημένες, διαχρονικά, ανάγκες για αίμα, η ευαισθησία και ο αλτρουισμός των εργαζομένων στάθηκαν βασικοί σύμμαχοι και επέτρεψαν τη δημιουργίας μίας τράπεζας που ήταν και παραμένει «ισχυρή» και «πλούσια».

    Η αλήθεια είναι ότι για όλα όσα έχουν επιτευχθεί, υπάρχει κι ένας ακόμα παράγοντας που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία της τράπεζας αίματος και αυτός δεν είναι άλλος από την συμβολή των τμημάτων αιμοδοσίας των νοσοκομείων της Περιφέρειάς μας.

    Με την παρούσα, ως ελάχιστη ένδειξη της ευγνωμοσύνης θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας για την αμέριστη στήριξη που παρέχετε στην προσπάθειά μας μέσα από την διάθεση μελών του τμήματός αιμοδοσίας του Νοσοκομείου σας προκειμένου να μπορούμε να διαπεραιώνουμε, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις εκδηλώσεις εθελοντικών αιμοδοσιών που ανά τακτά χρονικά διαστήματα προγραμματίζουμε.

    Κύριε Διοικητά

    Ευχόμαστε ότι η άψογη συνεργασία μας, με τα ευεργετικά αποτελέσματα που αυτή έχει για το κοινό καλό, θα συνεχιστεί και στο μέλλον δίδοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίζουμε απρόσκοπτα την προσπάθειά μας.

    Για το Σωματείο Παραγωγής
    Ηλεκτρικής Ενέργειας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» ΔΕΗ Α.Ε.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ