Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «έσπασε» τη σιωπή της: Δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας

    Με τον Στάθη Σχίζα στην Τήνο περνάει το Σαββατοκύριακο της η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

    Το ζευγάρι είναι μαζί, παρά τα όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί τις τελευταίες μέρες, μετά την αποχώρηση του επιχειρηματία από το «Survivor All Star» και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

    Και παρότι οι δυο τους δεν είχαν μιλήσει έως τώρα, το μεσημέρι της Κυριακής (12/3) αποφάσισαν να τοποθετηθούν μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

    Πρώτος έκανε ανάρτηση ο Στάθης Σχίζας, ενώ λίγα λεπτά μετά ακολούθησε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία χαρακτήρισε όσα λέγονται και γράφονται ως «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

    «Καλημέρα σε όλους, να σας έχει ο Θεός καλά. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα αυτά τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης από όλους σας. Σας ευχαριστώ έναν έναν προσωπικά… Η αποστασιοποίησή μου από την ημέρα που έχω επιστρέψει στην πατρίδα μας είναι προς σεβασμό στα θύματα του τραγικού δυστυχήματος. Η Ελλάδα μας πενθεί, οικογένειες πενθούν. Το θεωρώ πολύ μικρό να ασχοληθούμε με ένα απλό παιχνίδι μπροστά σε αυτά που ζούμε. Σε λίγες μέρες θα μιλήσω για τα πάντα και για όλους. Θέλω να ηρεμήσω ψυχικά. Αυτό που χάθηκε στο παιχνίδι. Η ψυχική μας υγεία που είναι το πιο σημαντικό. Τα λέμε σύντομα» έγραψε ο παίκτης του Survivor.

    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «έσπασε» τη σιωπή της: Δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας

    Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

    «Καταρχήν, ναι ζω. Ναι είμαι καλά και δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας από τα διάφορα που έχω ακούσει. Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου για το τεράστιο ενδιαφέρον και τα τόσα μηνύματα που έλαβα. Πολλές φορές έχουμε την ανάγκη να κρατήσουμε μια απόσταση από τον κόσμο του Instagram και των social και να ζήσουμε για λίγο στον αληθινό κόσμο, στις αληθινές μας στιγμές, με ανθρώπους που μας χρειάζονται και τους χρειαζόμαστε και εμείς. Η χώρας μας βιώνει δύσκολες στιγμές πένθους και αυτό προέχει. Συλλυπητήρια σε όλες τις οικογένειες» έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

    Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «έσπασε» τη σιωπή της: Δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου «έσπασε» τη σιωπή της: Δεν ισχύει κανένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ