Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
More

    Η Disney έχει τη δική της ομάδα υπερηρώων στο trailer του “Big Hero 6″

    Big Hero 6

    Η Disney βρίσκεται σε φόρμα και δείχνει να έχει ανακαλύψει μια μαγική ισορροπία μεταξύ ταινιών που κλείνουν το μάτι στο παρελθόν και λοξοκοιτάζουν προς το μέλλον.

    Μετά την επιστροφή στις ρίζες με το “Frozen” φέτος ετοιμάζεται να ρίξει κλεφτές ματιές στο μέλλον με ένα πρότζεκτ που είναι άγνωστο στο ευρύ κοινό. Ο λόγος για το “Big Hero 6″ βασισμένο σε ένα κόμικ της Marvel, το οποίο ακολουθεί το παιδί-θαύμα της ρομποτικής Hiro Hamada που μαθαίνει να ελέγχει τις δυνατότητές του, χάρη σε μια ομάδα υπερηρώων φίλων του που προστατεύει τους δρόμους του San Fransokyo.

    Σε σκηνοθεσία Don Hall (“Winnie the Pooh”) και Chris Williams (“Bolt”) είναι από τις ταινίες που περιμένουμε περισσότερο στο υπόλοιπο της χρονιάς και με την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου trailer οι προσδοκίες μας δικαιώνονται.

    Μιλάμε για ένα στοίχημα πιο ακραίο και από αυτό του “Guardians of the Galaxy” για την Marvel, υπάρχουν όμως όλα τα φόντα για να πετύχει. Το καστ των ηθοποιών που δανείζουν τη φωνή τους αποτελείται από τους T. J. Miller, Jamie Chung, Scott Adsit, Damon Wayans Jr., Genesis Rodriguez, James Cromwell, Alan Tudyk, Daniel Tenney, Ryan Potter και Maya Rudolph.

    Δείτε το trailer.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ