Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Thor: Love and Thunder: Δείτε το πρώτο teaser trailer…

    Thor: Love and Thunder: Δείτε το πρώτο teaser trailer…

    Μπορεί το Dr. Strange and the Multiverse of Madness να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας (μιας και απομένουν λίγες μόλις εβδομάδες για την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους), ωστόσο φέτος δεν θα έχουμε μόνο την επιστροφή του Stephen Strange αλλά και του Thor! Ο Ασγκαρντιανός Θεός του Κεραυνού και Avenger, μετά το End Game επιστρέφει στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, με το Thor: Love and Thunder, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Ιουλίου του 2022!

    Και μπορεί ήδη να γνωρίζαμε για την ύπαρξη της ταινίας εδώ και καιρό, όμως δεν είχε κυκλοφορήσει το παραμικρό teaser για να έχουμε μια πρώτη εικόνα από τις νέες περιπέτειες του God of Thunder, αλλά και της αιώνιας αγαπημένης του Jane Foster, η οποία πρόκειται να… μετατραπεί σε Thor, κραδαίνοντας ακόμη και το Mjolnir!

    Όπως όλα δείχνουν ο Thor έχει αφήσει στο παρελθόν τις super-hero μέρες του, πραγματοποιώντας ένα ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης, εξερευνώντας το σύμπαν. Φυσικά σε αυτά τα ταξίδια του δείχνουν να τον συνοδεύουν οι Guardians of the Galaxy, οι οποίοι δείχνουν να αποτελούν ένα αχώριστο παρεάκι… Σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Taika Waititi και με τους Chris Hemsworth (Thor), Natalie Portman (Jane Foster) και Starlord/Peter Quill (Chris Pratt) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, το Love and Thunder ανήκει στις must-see ταινίες για το 2022!

    Δείτε το teaser trailer

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ