Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Καταδικασμένος ηθοποιός είχε πει για μένα ότι δεν είμαι ηθοποιός»

    Για τον τρόπο ζωής της, τις προσωπικές ιστορίες της και άγνωστα περιστατικά από το ξεκίνημα της καριέρας της μίλησε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

    Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4 και αναφέρθηκε στα σχόλια που έκανε καταδικασμένος ηθοποιός για το ταλέντο της. «Είχε βγει σε talk show καταδικασμένος ηθοποιός για κακοποιήσεις και απόπειρες βιασμού και είχε πει στον αέρα «αυτό το κορίτσι δεν είναι ηθοποιός, παίζει σαν να τη σημαδεύουν με το πιστόλι», ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του» είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ αναφερόμενη στις δυσκολίες και την πίεση που αντιμετωπίζουν οι νέοι ηθοποιοί.

    Σε ερώτηση για το αν θέλει να είναι στην τηλεόραση η γνωστή ηθοποιός απάντησε «βεβαίως θέλω, είναι πολύ καλή η επαφή με τον κόσμο. Οι δουλειές πρέπει όμως να γίνονται όλο και καλύτερες. Θέλουμε καλύτερα σενάρια και παραγωγές, το budget είναι το άπαν, δεν γίνεται με μεράκι τίποτα. Ούτε το θέατρο γίνεται μόνο με μεράκι, ούτε η τηλεόραση».

    Ανέφερε επίσης πως και η ίδια έχει συμμετάσχει σε δουλειά στην οποία τα χρήματα δόθηκαν στους ηθοποιούς και όχι στην παραγωγή και δήλωσε μετανιωμένη «αν πεις πήγαινε πάρε το χρήμα και φύγε, που το έχουμε πει πολλές φορές, έχεις μετανιώσει την ώρα και τη στιγμή. Γυρνάς και λες τι ήταν αυτό που έπαιξα; Όμως ακόμα και οι ίδιοι βασανίζονται. Οι παραγωγοί βασανίζονται γιατί “τρέχουν” στα κανάλια και ζητάνε χρήματα, οι σκηνοθέτες δεν προλαβαίνουν, δεν πληρώνονται οι υπερωρίες. Είναι όλα μια αλυσίδα, γι’ αυτό χρειαζόμαστε χρήματα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ