Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίθεση bullying που δέχθηκε και η οργή της Ναταλίας Γερμανού

    Θύμα bullying έπεσε ο ηθοποιός Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος έγινε γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά “Κομάντα και Δράκοι”, όπου υποδύθηκε τον “Ντόντο”. Η αδιανόητη επίθεση σε βάρος του ηθοποιού συνέβη πριν από λίγες ημέρες σε ένα βιβλιοπωλείο στα Χανιά της Κρήτης.

    Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η αδελφή του Λευτέρη Κοκογιαννάκη, Σπυριδούλα, μια γυναίκα επισκέφθηκε το βιβλιοπωλείο, στο οποίο εργάζεται για κάποιες ώρες ο ηθοποιός, και άρχισε να του ασκεί bullying, λέγοντάς του πως δεν θέλει να την εξυπηρετήσει. «Άτομα σαν εσένα δεν θα έπρεπε να δουλεύουν εδώ» φέρεται να του είπε, ενώ ζήτησε να δει τον εργοδότη του. Ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου, τον υπερασπίστηκε και έδιωξε την πελάτισσα από το κατάστημα.

    Η δημοσιοποίηση του περιστατικού ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τους περισσότερους, όπως είναι λογικό, να κάνουν λόγο για απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους της γυναίκας.

    Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επίθεση bullying που δέχθηκε και η οργή της Ναταλίας Γερμανού

    Τι δήλωσε για το περιστατικό ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης

    Ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης  επιβεβαίωσε το περιστατικό και σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» παραδέχθηκε ότι στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν. Ωστόσο, όπως είπε, δεν κρατά κακία για την συγκεκριμένη γυναίκα.

    «Δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει κάτι τέτοιο στον χώρο της εργασίας που τόσο αγαπάς. Εννοείται ότι ένιωσα άβολα και στεναχωρήθηκα. Ο ιδιοκτήτης με υπερασπίστηκε και με το παραπάνω. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που έπραξε πάρα πολύ ωραία και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό.

    Πραγματικά, η εν λόγω κυρία εξέφρασε κάτι πολύ άσχημο για το πρόσωπό μου αλλά όχι μόνο για το πρόσωπό μου, για όλους που θα μπορούσαν να είναι στη θέση μου. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ό,τι και να πει ο καθένας, ό,τι και να μας κάνει ο καθένας, δεν κρατάμε κακία σε κανέναν. Το μήνυμα που θέλω εγώ να περάσω είναι ότι είμαστε όλοι ίσοι, απλά όπως μου είπε και μια φίλη μου, είμαστε μοναδικοί. Ο κάθε άνθρωπος έχει κάτι μοναδικό πάνω του» είπε ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης.

    Το σχόλιο της Ναταλίας Γερμανού

    «Περιπτώσεις σαν της κυρίας θα υπάρχουν πάντα και θα μας θυμίζουν ότι κάποτε περάσαμε και από τον Μεσαίωνα» σχολίασε η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή της, πριν προβληθούν οι δηλώσεις του ηθοποιού ενώ μετά το τέλος του θέματος σχολίασε: «Δεν υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι, υπάρχουν μοναδικοί άνθρωποι».

    «Λευτέρη μου συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου στο βιβλιοπωλείο, στο θέατρο, στον κινηματογράφο. Θα μου επιτρέψετε, ίσως λίγο τώρα υπερβαίνω κάποια όρια αλλά ποιος με σταμάτησε ποτέ από τον παρορμητισμό μου. Αν μας βλέπει η κυρία που είναι υπεύθυνη για το περιστατικό αυτό και έκανε τον Λευτέρη μας να αισθανθεί τόσο άσχημα, θέλω μόνο να της πω ένα πράγμα. Μην μας ξαναδείτε. Δεν θέλουμε τηλεθεατές σαν εσάς. Αυτό μόνο» ανέφερε εκνευρισμένη η Ναταλία Γερμανού.

     

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ