Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Νέα υπόθεση-σοκ με βιασμό ανηλίκου

    Μια νέα ανατριχιαστική υπόθεση βιασμού ανηλίκου είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, χθες Τετάρτη συνελήφθη ένας 50χρονος, ο οποίος φέρεται να βίαζε επί τρία χρόνια ένα αγόρι (από την ηλικία των 14 ετών έως τα 17 του έτη). Μάλιστα ο δράστης προέρχεται από το μακρινό φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.

    Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης προκαλούν αποτροπιασμό. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος έδινε ναρκωτικά στο αγόρι, το βίαζε και ταυτόχρονα το βιντεοσκοπούσε. Με τα βίντεο που τραβούσε εκβίαζε το αγόρι για να μη μιλήσει για τον εφιάλτη που βιώνει. Η καταγγελία έγινε πριν από λίγο καιρό στην Αστυνομία. Ο 17χρονος σήμερα ανήλικος έδωσε κατάθεση σε παιδοψυχολόγο και στη συνέχεια η Αστυνομία κινήθηκε άμεσα.

    Με εντολή Εισαγγελέα οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο σπίτι του 50χρονου στου Ψυρρή, όπου βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, κοκαΐνη, διάφορες ναρκωτικές ουσίες πάνω σε επιφάνειες του σπιτιού, 13 σκληροί δίσκοι, εξοπλισμός drone και ένα αεροβόλο όπλο. Ο ανήλικος βρίσκεται πια στα χέρια των ειδικών που του παρέχουν ψυχολογική βοήθεια, ενώ σε βάρος του 50χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό, πορνογραφία ανηλίκων, εκβίαση και ναρκωτικά.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ