Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

    Νέο, χορταστικό trailer από “Guardians of the Galaxy”

    Guardians of the Galaxy

    Αν και οι περισσότεροι θα έχουν την τύχη να δουν το εντυπωσιακό, νέο δημιούργημα της Marvel, “Guardians of the Galaxy”, από την 1η Αυγούστου, στην Ελλάδα θα το απολαύσουμε περίπου έναν μήνα μετά και συγκεκριμένα στις 4 Σεπτεμβίου.

    Συνεπώς, αν κάποιοι χρειάζονται λίγο ακόμα awesomeness σε δόσεις, προκειμένου να υπομείνουν την αναμονή, αυτοί είμαστε εμείς.

    Έτσι λοιπόν για να μη μείνουμε παραπονεμένοι (εμείς και χιλιάδες ακόμα fans για να είμαστε ειλικρινείς), κυκλοφόρησε ένα ακόμη trailer που αν μη τι άλλο απλά επιβεβαιώνει την πεποίθησή μας πως αυτή η ταινία, θα είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα παρακολουθήσουμε την επόμενη, κινηματογραφική σεζόν.

    Ο σκηνοθέτης James Gunn φαίνεαι πως έχει κάνει εκπληκτική δουλειά, παρουσιάζοντας ένα πολύχρωμο υπερθέαμα γεμάτο ενέργεια, αταίριαστους χαρακτήρες και μπόλικο χιούμορ, κάτι το οποίο όπως θα δεις για ακόμη μια φορά , αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία της ταινίας.

    Σε περίπτωση που το είχες χάσει, μπορείς να τσεκάρεις εδώ το προηγούμενο τρελιάρικο trailer του “Guardians of the Galaxy”, που θέτει στο προσκήνιο τις προσπάθειες μιας απρόβλεπτης και ετερόκλητης ομάδας, να σώσει τον γαλαξία από το μένος του Ronan the Accuser.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ